Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • jelen

    Ne dopadaju mi se takvi filmovi niti malo. Poruku koju odašilju si lijepo okarakterizirao, nema su tu više što dodati. Automehanikom se bavim malo kao hobijem za svoje potrebe. Profi „majstori“ su teški lopovi pa je to i stvar nužde- da se napravi doma maksimalno koliko se može bez posjete „majstoru“. Iako mene ipak više zanimaju traktori :-) Trebalo bi snimiti neki igrano-dokumentari film o spašavanju i restauraciji starih traktora :-D

    avatar

    10.03.2014. (20:43)    -   -   -   -  

  • jelen

    Meni je film Dvoboj nenadmašan klasik kad je u pitanju takva automoto temetika :-)) taj film stvarno mogu gledati opet i ponovo bezbroj puta. A ove fast&furious bedake sam probao jednom gledati i to onaj nastavak gdje u Tokiju je mjesto radnje (čini mi se) ali nisam dugo gledao.

    avatar

    11.03.2014. (22:04)    -   -   -   -  

  • Pogled izvana

    Bilo je vrijeme kad je glavnu ulogu u skoro svakom filmu imao - telefon. Glavni lik dobiva presudne vijesti uvijek preko telefona (i obavezno pritom puši). Onda je došlo vrijeme kad je glavnu ulogu igrao automobil, tamo negdje kad je Ford lansirao svoj model Mustang (za kojeg se pričalo da je pola Amerika začeto na njegovom uzanom stražnjem sjedalu ...)
    Danas je pak skoro nemoguće naći film u kojem jednu od važnih uloga ne igra - računalo iliti kompjuter. O tempora, o mores!

    Kad sam bio na Karibima vidio sam da često ispred ofucane kolibice stoji parkiran auto koji vrijedi više nego deset takvih kolibica. Pogledah poslije pažljivije i ovdje u Kanadi - i vidjeh također da je većini Crnaca važno da voze neki ludi auto (makar i stariji model), obavezno sa zatamnjenim staklima, a kako stanuju puno im je manje važno.
    Što mogu donekle i razumjeti u Karibima gdje klima dozvoljava preživljavanje u improviziranim skloništima (samo nek ima krov za kišno razdoblje), dok je puno teže tako preživjeti u kanadskoj zimi (naročito ovoj sadašnjoj, koja još uvijek traje u Torontu i ostatku Ontarija).

    avatar

    16.03.2014. (05:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...