Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Valcer

    Nije lako naći mjeru u takvim raspravama, reći svoje mišljenje, a ne uvrijediti -nehotice- nekoga.

    avatar

    22.02.2014. (09:55)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    srečo moja samo i dalčje budi bez dlake na jeziku, pusa

    avatar

    22.02.2014. (10:26)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Ne želim povrijediti ljude, a opet, želim reći što mislim. Jedno s drugim često nije baš kompatibilno. U živo je lakše. Da se gledamo u oči, bilo bi ti skroz jasno da te poštujem, uvažavam i da te iskreno ne želim povrijediti. Čim bi primijetio da ti je na neku moju riječ zadrhtao glas ili ti žila na čelu pulsira kao luda, reagirao bih, i rekao ti svoje nakane krajnje jasno. Dodatno bi objasnio, a ako treba ispričao bih se. U nekoj bi situaciji promijenio temu, ili bi sve okrenuo na zezanciju. U krajnjem slučaju bi i zašutio. U net komunikaciji nema tog neverbalnog elementa i sve što nam ostaje su riječi. Klasični problem svih riječi je tumačenje, tj. slike i osjećaji koje producira doživljaj, a sve na temelju vlastitih paradigmi, iskustva, znanja, logike, naravno, u okviru osobnih mogućnosti. Iskrenost je sasvim u redu kada je usmjerena prema drugima, tada je to vrlina, dok je prema nama samima poželjna samo ona iskrenost koja je egu ugodna, svaka drugačija se proglašava vrijeđanjem, agresijom, a nisu rijetke i diskvalifikacije izvora. Hoću reći, šum je realnost i u najjednostavnijoj komunikaciji, gdje neće kada tema nije banalna. Rijetki su ljudi koji imaju snagu odmaći se od ega, tj. taštine. To je glavni razlog zašto je želja za šutnjom tako silna kod mene, s druge strane, moj ego traži pametovanje, jer u tom se svijetu osjeća sasvim dobro. Eto, znam da sam budala, ali i kada to jasno kažem, tj. priznam sebi i drugima, nekako se osjećam pametan. Ježi ga, svi smo mi od krvi i mesa ;)

    avatar

    22.02.2014. (16:36)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    svatko je sam kovač svoje sreće ili nesreće. i nitko sa sigurnošću ne može ti reći što je sreća a što nesreća je jer univerzalog recepta ni definicje za to nema.ona naprosto ne postoji.

    osobno, odavno sam odjebao sve kolektivne entitete i identitete. jedino što priznajem sam "ergo cogito sum" baš kao i svoj vlastiti put ma koliko trnovit ili ravan on bio, koliko god ispravan ili pgrešan se on pokazao jer ... na stranputice ne možeš utjecati. one će ti se dogoditi ovako ili onako. umijeće je samoo u tome kako ih prevladati. ;)

    odjebao sam ljevicu koja me gleda kao desnicu. odjebao sam desnicu koja me gleda kao ljevicu. ne jebem ni sve ostale. jedina koju nakon smrti navoljenije .... (točkice da ne velim što) je moja prijateljica, ruskinja. mladost liječi i ponekad izliječi a ti moraš biti spreman da je u jednom trenutku izgubiš ili otpustiš da ide svojim putem.

    zarobljenost u okvire ne isplati se. a kao nagradu za ono suprotno dobivaš ugodu društva lijepote i pameti koja suglasna je s onim što ti od nje realno očekuješ baš kao što si i ti suglasan s osnim što očekuješ od nje iste. bez iluzija. frendovi smo preko fejsa pa ćeš vjerojatno znati o kojoj Zhenji govorim. ;)

    uživaj sa suprugom, uživaj sa Jinom, najbljim prijateljem, i odjebi sav ostali svijet koji ne nudi nikakve vrline jer ... vrlina je u nama samima i u svijetu najvernijih i pravih prijatelja i prijateljica. ;)
    .
    :)

    avatar

    22.02.2014. (17:22)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Posto u ovom tvom postu "verstehe nur chinesisch" obratila sam paznju na ono sto ste jeli. I izgleda mi jako ukusno. Jedva cekam ljeto, naime jedino tada pojedem nesto ovako. Pozdrav i " covjece ne ljuti se!".

    avatar

    22.02.2014. (18:41)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Pa valjda si već do sada morao naučiti sve o komentarima na net stranicama. Zašto bi se svađe događale samo na našem blogu? Čim si nešto napisao moraš boti spreman na pozitivne i negativne reakcije na isti način.

    avatar

    22.02.2014. (19:05)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    pa neki su ovdje samo da bi se svadili :)

    avatar

    22.02.2014. (23:32)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Ja sam na svom bivšem blogu (više ga ne pišem) imao jasno istaknutu rečenicu: Kada se i ne slažemo, poštujmo osobe, a oštro i argumetima se suprostavimo mišljenjima. To sam negdje pročitao, napisao si u box i tako se pokušavam ponašati. I na bivšem i na ovom blogu kojeg sada pišem. A i brisao sam nečije komentare, koji su dolazili od anonimaca koji su vrijeđali druge ljude i išli na osobu. To nisam dozvolio. Također mi smeta kada neki "blogeri", sasvim nevezano uz temu posta, ubace neki svoj serijsko-cirkularni komentar iz političkih sfera. I u pravilu tu napadaju neke ljude. I takve komentare brišem.

    avatar

    23.02.2014. (00:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...