Komentari

edhunter.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • transitgloriamundi

    ovo mi pari kao ono folie a' deux, s tim da se ova tvoja prilično dobro drži i ne da da joj ostaneš isključivo samo ti kao jedini vrijedan odnos. bo.

    avatar

    22.02.2014. (09:40)    -   -   -   -  

  • NF

    da smisao se oštri negdje tamo na poročnom rubu

    avatar

    22.02.2014. (09:43)    -   -   -   -  

  • Seek Another Land

    pomalo smo svi spužve... toliko jednostavni

    avatar

    22.02.2014. (12:21)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    hedonisti su izumrli ili su se iz "flower power" transformirali u uspješne yuppije da bi danas postali establishment "vrlog novog svijeta" globalnih korporacija 21. stoljeća.

    Alex je savršeno u "The Beach" opisao odmak od svijeta ideala kulture površnosti ispunjene uživanjem trave i lupetanjem o komunama samodovoljnih individua u svijetutrave koga je kao model vrlo uspješno zamijenio svijet šarenih tableta sreće i zdravlja koga prodaju

    farmaceutske multinacionalke u dogovoru sa proizvođačima iskvarene hrane koja stvara ovisnost i uništava zdravlje. sve izvan toga mediji u vlasti tih istih igrača prikazuju sve ostalo kao negativno ili ako to ne mogu, jednostavno ignoriraju pa tako u svijetu šarenih laži opet vladaju iluzije na koje ponovo i opet naivno nasjedaju nove generacije potrošača masovne kulture i ideala (u koje vjeruju samo budale).

    i da ne duljim dalje, postavlja se pitanje ima li iu tm kaosu beznađa, promašenih pitanja i premisa zlaza? odgovor je u individualnosti i svome "ja" u kom uspijevaju samo najbolji ostajući vjerni samom sebi i pri tome bez masovne podrške, koju zapravo ni ne traže niti ih je za to uopće briga jer svijet je zboj inidivualaca od kojih svaki sam za sebe kroji svoju sudbinu. i koliko se hgd činilo okrutno ili pokvareno, sve je pri tome moguće baš kao što je i dozvoljeno.

    dakle, radi se o "crnim ovcama" koje će gnoj mediokriteta skrivenih iza maske "naprednih ideala" populističkog transa ljeve ii desne internacionale proistekle iz iste kloake popljuvati i nastaviti sustavno pljuvati.

    u čitavoj toj zbrci samo najjači opstaju. pitaš li se o nagradi koja ih čeka na kraju putovanja odgovor uvijek leži u putovanju koje je ovako ili onako i koje je samo po sebi nagrada i zadovoljstvo kog ćeš uspjeti ili ne-uspjeti (pro)naći.

    nadam se da te nisam previše udavio,
    ;)
    .

    avatar

    22.02.2014. (16:50)    -   -   -   -  

  • ponos i predrasude

    sviđa mi se kako koristiš riječi. bravo.

    avatar

    23.02.2014. (12:53)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    privatna fora, osobni razgovor.

    avatar

    23.02.2014. (19:58)    -   -   -   -  

  • brigita3

    U jednoj stvari se ne slazem s tobom. Naime, ja obozavam ljudski rod sto posto i uvijek mislim sve se mijenja i sve se moze popraviti pa i covjek.

    avatar

    25.02.2014. (12:17)    -   -   -   -  

  • anime freak

    hehehe, ljudski rod u promilima :D big like :)

    p.s. hvala na čestitci :))

    avatar

    25.02.2014. (14:14)    -   -   -   -  

  • evezmajevska

    mind mapping dizajn je odličan

    avatar

    27.02.2014. (15:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...