Komentari

lobotomizator.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Euro

    vidjecemo sto ce biti...

    avatar

    19.02.2014. (13:36)    -   -   -   -  

  • Dante

    Nažalost sve smrdi na 1990. i događaje na Balkanu. Poslije bitke očistiti žito od kukolja mukotrpan je i gotovo beskonačan posao.

    avatar

    19.02.2014. (15:01)    -   -   -   -  

  • CroDruid

    Ja ne bi stavljal u isti koš Ceausescua i Gadafija.
    Ceausescu je uništil svoj narod tak da je vanjski dug otplaćival pa se narodu to nije svidjelo jer su od gladi umirali - zato su ga ubili.

    A Gadafi je svojem plemenu kupil iPhone nove, a onom njemu ne tako dragom plemenu je kupil Nokije, to nije bilo pošteno - zato su ga ubili.

    ;-P

    avatar

    19.02.2014. (15:38)    -   -   -   -  

  • Sfera

    Ukrajina nema nuklearni arsenal. Da ima ne bi zapad ni pomislio prijetiti Janukoviću. Ne možeš uspoređivati Janukoviča s Gadafijem i Asadom on je legalno dobio izbore i postao predsjednik.
    Januković ne osporava pravo na prosvjede čak je ponudio oporbi mjesto premijer i druge razne ustupke koje je oporba odbila. A vođe oporbe umjesto da traži potporu naroda oni traži potporu EU i SAD-a.
    Zapad se htio osvetiti Janukoviću za odbijanje sporazuma s EU i približavanje Rusiji, onda je našao popularnog Klička da obavi posao za njih i prosvjedim sruši Janukovića.
    Plan izmakao kontroli a rezultat bi mogao biti građanski rat.
    Da je narod htio Europu glasali bi za proeuropske Juliju Timošćenko i Jušćenka a ne za prorusku stranku regija kojoj je na čelu Januković.

    avatar

    19.02.2014. (18:51)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    Nisam ga usporedio s Asadom nego s Čaušeskuom, to je u principu ista sovjetska škola. Ono što je on ponudio oporbi nakon što je vidio da se stvari više ne mogu vratiti na staro je smiješno . Da vođe oporbe nemaju potporu naroda, ne bi se događalo ovo što se događa. Ovi iz 2004 su kriminalci kao i Janukovič i sad su na robiji. Ljudima je jednostavno dosta lopovluka i kriminalaca na vlasti, a ekstremna desnica je preuzela vodeću ulogu u svemu tome i zato je došlo do intenziviranja nasilja. A Rusi su eto danas izgubili i drugi rat protiv Finske u Sočiju mogo bi se i njihov pijunčić usrati... Bez obzira što god se dogodilo, čak je i tvrdi zapad Ukrajine svjestan da su gospodarski vezani uz Rusiju i da će još dugo ostati tako..Samo im je malo dopizdilo da im sa svih strana seru po glavi.

    avatar

    19.02.2014. (19:31)    -   -   -   -  

  • NF

    Evo poznata njemačka piratica rodom iz Ukrajine pita se upravo na twitteru izvještavajući iz Kiewa, gdje svi ti novinari vide naciste kad ih je maksimalno pet posto među prosvjednicima. Jutros je razotkrila montažu ruskih medija s fotkom jedne zgrade koju je i ona fotografirala, kod Rusa u novinama i portalima je na ulazu u zgradu velika fotka Hitlera, u stvarnosti slika jednog poznatog ukrajinskog pjesnika, može se vidjeti na fejsu na stranici "Piratski linkovi" koju uređujem, nevjerojatno ali ljudi vjeruju.

    avatar

    19.02.2014. (20:45)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    A jebi ga to je to,postavi sve crno-bijelo i onda udri.

    avatar

    19.02.2014. (20:49)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    osnovni "prblem" u Ukrajini nisu ni Janukovičeve niti Timošenkine "pristalice" (da ih tako nazovem). nisu ni "nacionalisti" niti "kozmopoliti". a nije ni "vlast" niti" oporba". pa čak ni "proruski" niti "prozapadni" "elementi". problem su ukrajinci i rusi, priblićno u omjeru 59:50. također, puno ukrajinaca živi u Rusiji (recimo moja šefica sa prošlog projekta u Rusiji bila je ukrajinka). nadalje tu je genetski cijepljeno nasljeđe bivšeg SSSRa (a što je problem i u Rusiji) koji de facto nije bio daleko od nekdašnje carske Rusije i po kome svi tradicionano slijede cara, sekretara partije ili predsjednika, svejedno. tek kad se shvati ta situacija mogu se razumjeti tamošnja događanja jer svi su jednako korumpirani, svi se na vlasti ponašaju isto i svi potiču od nekdašnje komunističke elite, uključujućitu i njihove multimilijardere. dakle, svta je u menataliteu koji se ne može promijeniti preko noći već su za to potrebne decenije, najmanje onoliko koliko je trajala sovjetska vlast. i to je problem u svim državama nastalim raspadom SSSRa,čak i u Rusiji.
    nadalje kompletna široka regija oko Lavova (stotine kilmetara), odnosno "ukrajinici" koji su tamo naseljeni nakon WW2 i to na mjesta i u domove protjeranih poljaka. prije par godina bio sam u Ukrajni na projektu pa sam upoznao situaciju. i to kada je Timšenko bila na vlasti.
    da zaključim, na Janukovičevom mjestu Timošenko bi se isto ponašala samo bi to zapadni medijiinterpretirali drugačije jer, kao borbu protiv "nazadnih snaga". i da ne zaboravim, baš je sadašnja oporba bila na vlasti kada je Ukrajina ucjenjivala čitavu Europu plinom koji dolazi iz Rusije i koga rusi isporučuju Europi preko Ukrajine.

    avatar

    19.02.2014. (23:33)    -   -   -   -  

  • CroDruid

    Stanovništvo čine:
    Ukrajinci 77,8%,
    Rusi 17,3%,

    Bjelorusi 0,6%,
    Moldavci 0,5%,
    Krimski Tatari 0,5%,
    Bugari 0,4%,
    Mađari 0.3%,
    Rumunji 0,3%,
    Poljaci 0,3%,
    Židovi 0,2%
    i ostali 1,8%

    avatar

    19.02.2014. (23:49)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    da, između ostalog je u Ukrajini samo oko 17 % Rusa.

    avatar

    20.02.2014. (01:46)    -   -   -   -  

  • Neverin

    mah samo da im se ne desi hrvatska privatizacija

    avatar

    20.02.2014. (09:05)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    Već im se je desila privatizacija po istom modelu. sad ih vlade zadužuju po istom modelu.

    avatar

    20.02.2014. (10:41)    -   -   -   -  

  • Neverin

    dobro, ali samo da im ne pošalju braću Žužul kao moderatore, medijatore, miritelje kao u Gruziju :D

    avatar

    20.02.2014. (11:42)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    pola stanovništva Ukrajine govori isključivo i samo ruski. statistike koje koristite su sranje kao i tamošnji događaji no ništa neočekivano jer su obje strane (na žalost) iste - lopovi i razbojnici, kao što to lijepo vele moje ukrajinske kolege i kolegice (pola rusi a pola ukrajinci). iznenađeni?

    avatar

    20.02.2014. (22:34)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    malo je na svijetu lopova i razbojnika koji su spremni izgubiti život samo da bi dokazali da su njihove ideje ili stavovi ispravni.

    avatar

    21.02.2014. (08:34)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    Na kraju krajeva, kakve veze ima tko kojim jezikom govori ako se suprotstavlja lopovima, kriminalcima, razbojnicima i ubojicama...

    avatar

    21.02.2014. (10:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...