Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • double-trouble

  možda se on nameračio poseksati "nešto"... ne jednom, dva puta :-))

  avatar

  14.02.2014. (00:07)    -   -   -   -  

 • križar

  Dobro da nije zapjevao (ja sam i to doživjela) neku kukuruzu ( da je bar sevdalinku, aj bože pomozi)

  avatar

  14.02.2014. (01:50)    -   -   -   -  

 • Alžbeta Bathory

  Ah, ja to doživljavam svakodnevno. Živim u Vežeu, gradu baroka i kulture, ono, fina muzikica, Bach, Haydn, sjajni balovi, kazalište, Casa Jakomini, etc., ali barem jednom tjedno dobijem istres stoljnjaka na glavu od žgadije sa trećeg kata zgrade ispod koje prolazim kad se vraćam kući s posla.
  Jednom su me čak bogato nagradili, na glavi mi je završila kožica od slanine i mislim da je ono pored bila peteljka od paradajza.
  Uglavnom, ja Bosančeroska, oni fini purgAri :))

  avatar

  14.02.2014. (08:29)    -   -   -   -  

 • magle dolaze

  A ne znam, koliko god razmišljam ne nalazim čoeku manu. Nije prdio, podrigivao ili, nedajbožće, izuo cipele... Pa sasvim pristojan Huso.

  Čovjek komunicira kako zna i umije. Ne šuti, ne kutri, nije digao ovratnik pa nabio slušalice i buljio u prazno, nije se brinuo hoće li ga tko nagaziti ili tresnuti torbom po koljenu-onom- i nije prostačio neg' je lijepo pristojno rekao "poseksati" pa se još i pohvalio kol'ko može;

  Želio je podijeliti i dobra koja je posjedovao, cigarete su skupe, a on još nudio dvije...

  A ti pobjegla... ccccc, bona, ušta gledaš?!

  avatar

  14.02.2014. (10:18)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Nemoj mi samo u Bosance dirati. Jel te trknuo nečim? NIje. Još je i duvan s tobom htio podijeliti. Znaš li ti kako su cigare danas skupe? Purgerice jedna nezahvalna.

  avatar

  14.02.2014. (10:19)    -   -   -   -  

 • sekasmith

  Maglenka i Windica: Zar je bilo tona kritike u postu? Nasmijala sam se, dobro je počeo dan, a to kaj je Bosanac, pa bil je Bosanac, ni bil Slovenc. Čovek je htel komunicirati, pa je to činio na način koji zna, a ja sam samo u tančine prenesla kaj je bilo u tramvaju. I nisam pobegla, na toj stanici presjedam na drugi trambaj prema odredištu - poslu. Ak se nekaj slično dogodi neću govoriti o nacionalnosti, reći ću da je neki vanzemaljac, da ne bi bilo.

  avatar

  14.02.2014. (22:05)    -   -   -   -  

 • magle dolaze

  Zajebavam se, Smith, zapravo ne podnosim glasne tipove koji ničim izazvani žele uspostaviti komunikaciju. Naročito ujutro... Ja sam onaj sa podignutim ovratnikom. :-)))

  avatar

  14.02.2014. (22:12)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...