Komentari

madonna.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nobody

    Nadam se samo da nebu nikakvog Skirllexa i Avicia.

    zar nebih bilo ljepo za čuti neku novu verziju ere Bedtime Stories, ili pak mračnu electro verziju ray of light albuma, ili nešto poput Confessinsa?

    A na novoj turneji čuti stvari poput American Pie, Bedtime Story, Gang bang u nekom novom ruhu, Sorry, Erotica, Frozen, Miles Away, Turn Up The Radio, Some Girls, Jump, Die Another Day.... Totalno mi fale te pjesme na turnejama, al u nekom wow izdanju...

    avatar

    13.02.2014. (00:53)    -   -   -   -  

  • luckystar

    Kad bi bio Drake na novom albumu onda bi to bio još jedan Hard Candy. Nadam se da ne radi sa nekim hip hop/r'n'b ljudima. Nadam se da novi album neće imati duete, posebno ne sa Miley Cyrus.

    Također, vrijeme je da se ostavi muzike tipa TUTR, Celebration, GGW, tj. stvari koje već svi rade. Madeonna je uvijek bila zanimljiva kad je u pitanju muzika, ali nakon COADF ere Madonna je bila muzički dosadna, a pridjev dosadna se nikad nije vezao za Madonnu.

    Ako nastavi raditi sa mladim ljudima i onima što prave komercijalu, onda će to sve potvrditit da ona ima krizu srednjih godina, da očajnički želi hit, da je boli briga za pravu muziku i umjetnost.

    avatar

    13.02.2014. (15:21)    -   -   -   -  

  • madfromistra

    ima li netko koji primjerak magazina gracija, bosanski magazin, datum 31.1. s madonnom i davidom na naslovnici? bio bi zahvalan. moze i par primjeraka. mail mi je filipi1@hotmail.it
    thanx

    vezano za novi album... a nada umire poslijednja! we'll see

    avatar

    14.02.2014. (14:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...