Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • vrageczg

  Ni problem u ukidanju skola. Ne mres ocekivati da je za drustvo korisno placati troskove zgrade i ucitelja i prijevoza zbog 5 ucenika. Toga nema nigdje u svijetu.
  Iu tom smislu umjesto jadikovke " vratite skolu...nema veze sta kosta da kosta... bilo bi svrsishodnije traziti nesto drugo....

  ....... Kad bi takva odluka imala svoj nastavak u smislu.... daj svakom djetetu po jedan kompjuter i internet vezu i zaposli jednog ucitelja da pokrije tri takve skole sa po 5 ucenika da se djeca iz svoje kuce mogu skolovati preko interneta... e to bi onda vec bilo nesto.
  troskovi su visestruko manji a djeca nisu zakinuta za skolovanje.

  a sto se tice ostalog.. hebi ga pretjerao si.
  a gdje su tvornice? gdje su investicije koje ce otvoriti nova radna mjesta i donijeti neku zaradu vrgorcu ili biklo kojem gradu?
  bitno je imati muzeje kustose, hramove, crkve palace, dzamije pecine, vjerrojatno ti treba i neki klinicki centar u vrgorcu jer zasto da ides negdje drugdje ugradjivati bypass?
  daj pogledaj tu kartu Hr, koliko je tu opcina i daj si sad zamisli da u svakom tom gradu ima sve ono sto si naveo a ako vrgorac zasluzuje sve to imati onda zasluzuje i svaki drugi grad... pa ko bi tu sve radio pa koliko bi to sve kostalo.. halo?? sorry al to si ne mre priustiti nitko . Lijepo je to gledati da tvoj kraj ima sve ... ali izvolite napravite si to sami, zaposlite te ljude tamo placajte ih a ne kukkati kako je vlada uzela ovo pa ono..

  avatar

  06.02.2014. (11:43)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Ne kažem da je to pravedno, ali očito je da se više isplati organizirati prijevoz za tih dvadeset učenika u četiri škole pa da se pridruže drugim pdoručjim školama, nego plaćati učitelja i održavati zgradu (i još k tome možda ionako plaćati prijevoz) za svakome svoju školu. Čak i bez da znam točne brojke, teško mi je zamisliti da su te dvije opcije troškovno usporedive.

  Naravno, to nije izgovor vladi da ne rješava korupciju u lokalnoj upravi. Ona ima deset puta razorniji efekt od bilo kakvog zatvaranja škola.

  avatar

  06.02.2014. (12:20)    -   -   -   -  

 • Neverin

  bože, koliko nepotrebnih općina se vidi na ovoj karti. Koliko je to ljudi na državnom proračunu kojima je jedina briga kako si isplatiti plaće, umjesto da to ukineš, oni na škole.

  http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/Articl eView/articleId/161424/Default.aspx

  avatar

  06.02.2014. (12:49)    -   -   -   -  

 • putGradine

  Nisam uopće iznenađena...plan 21!

  avatar

  06.02.2014. (22:21)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...