Komentari

mirela-laso.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • sewen

    Al' da se vratimo na ručak....što se spremalo?

    avatar

    29.01.2014. (15:57)    -   -   -   -  

  • apis

    Izgradnju povjerenja poput bilo kojeg ljudskog stvaralaštva s plemenitim svojstvima - to traje godinama, a samo nekoliko sekundi da se uništi.

    avatar

    29.01.2014. (15:57)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    divno

    avatar

    29.01.2014. (16:02)    -   -   -   -  

  • poesie

    meni je najdraži ručak - sve ostalo, ne vidim : ))

    avatar

    29.01.2014. (17:23)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Imam samo jednu teoriju, a to je da sam osobno vezan za te neke reprezentativne nedorečenosti, sve ostalo je čisto prenemaganje, i zato ne trebaju mi deseci redaka da bi se ogolio. Onima s očima, proziran sam kao jato meduza, a tko je ronio i vidio ih nesputane u prirodnom okruženju zna što je ljepota u slutnji, da, prozirnosti, ali i sasvim stvarnoj opasnosti ;)

    P.S. Ni ovaj post nisam pročitao. Želja da kažem jača je od želje da čujem. Što ćeš, ljudi smo, ili pak nismo.

    avatar

    29.01.2014. (17:37)    -   -   -   -  

  • meroveus

    "Svijet neće uništiti oni koji čine zlo, nego oni koji ih gledaju i ništa ne poduzimaju da ih spriječe." Smatram ovaj citat ključnim, vezujući se na 11. Marxovu tezu o Feurbachu. Valjalo bi promijeniti piramidalnu bazu po vertikalnoj osi, tada bi se dovoljno uzmućkao sadržaj u njoj.

    avatar

    29.01.2014. (17:49)    -   -   -   -  

  • gali

    Priroda je jedina knjiga koja na svakom listu koji okreneš nudi neizmjerno puno sadržaja.-
    meni ovo naljepše i pada mi ovog časa na pamet prijatelj koji ima jednu svoju ,citiram ti; -Ima dana kada radije pričam i drugujem s maslinama nego s ljudima- i sve više i dublje shvaćam što mi je tada želio reći...
    a dijelim i draženovo mišljenje u cjelosti.

    avatar

    29.01.2014. (22:08)    -   -   -   -  

  • NEMA RAJA NA ZEMLJI

    Domovinski rat je učinio da se dogodi otimačina, bogatstva se preliju u džepove pojedinaca, imutci iz domaćih sefova i trezora banaka odlepršaju poput ptica selica, a gospoda političari koji su pogodovali ova zbivanja na štetu onih koji su im povjerili upravljanje državom pozobali su do posljednje mrve ostatke preobrazbe i ostavili gladne i žedne bijedne i ponižene jadnike od kojih jednako žustro viču i traže od njih da se svega odreknu.
    Nemojte zamjeriti ali sirovi fileki mirišu po stajskom gnojivu ako se taj vonj može mirisom nazvati.
    Kiše. Magle. Pusta polja. Zarasle njive. Prazne staje, kokošinjci… Posječene voćke poslije kiše. Trgovine puni uvezene robe i lijepo upakiranog voća i povrća – sve to genetski modificirano smeće, nezdravo napuhano, sve bezukusno i bljutavo, sve zamamno kao jabuka koju vještica poklanja Snjegulici, a u svemu tome bahate se političari kao »veleizdajnici«, kao nadglednici roblja i kmetova – ponosni podanici i jataci pohlepnih otimača…
    U povijesti će ostati zapisano da nikada nisu pronađeni Atlantida, sirene i moja desna čarapa.


    Domovinski rat je rat domoljubnih Hrvata protiv srbočetnika, a za hrvarsku slobodu.
    Domovinski ili hrvatski oslobodilasčki rat nije ništa kriv za otimačinu. Krivi su (a neosuđeni) razni pljačkaši, maleni dio hrvatskog izmeta, koji je iskoristio zaokupljenost i angažiranost hrvatskih junaka u borbi za hrvatski ponos i hrvatsku opstojnost, te napunio svoje sebične i proklete pederske džepove, a veliki dio hrvatskog naroda učinio prosjacima i gubitnicima.
    Sadašnji politički nabusiti i napuhani žapci, kao i oni prije njih, svojim kreketanjem i kukurijekanjem i ćelavim glavurdama grabe što se još ugrabiti može i prodaju što se još prodati može, farizejski puneći informativne programe otuđenih medija vlastitim govnima, puneći naivne i miroljubive mozgove nenasilnih Hrvata materijalom od kojeg je zdraviji i ljekovitiji stajski gnoj i muk krave na livadi hrvatskih snova.

    "Kiše. Magle. [B]Pusta polja..."
    [/B]
    Jedino se njima još možemo vratiti da ih oplemenimo. Od pokvarenih i odnarođenih svekolikih političara, tih vječnih kukavaca nema koristi.
    Ni materijalne ni duhovne. Nit se Bogu mole, nit narod vole. A kako će Boga moliti kad do Njega ne drže, kako će narod hrvatski voljeti kad im je narod njihova ljubljena internacionala maglena i kad sanjare samo o nekavom ekvatorskom otočju, umišljajući sebi da su stanovnici i zaslužni korisnici raja na zemlji.

    "Buro, udari što jače!" Reče jednom Maksim Gorki i otrovaše ga.

    avatar

    30.01.2014. (17:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...