Igniss...postoje dvije forme woka...oval dolje, dno i varijanta sa "zaravnatim" dnom. Mislim da ipak ne! Tradicionalni je oval, poluokrugli i stavlja se na specifične peći, sa rupom u sredini, tak da lijepo sjedne, a ispod jaka vatra, jara do jaja. Moraš stalno mješati da ne zagori, a u tome je i poanta...kratko i brzo, kako se ne bi sjebale nutritivne vrijednosti namirnica. Plin je majka i to najveći ring.
27.01.2014. (12:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fotografi svih zemalja, naoružajte se Pa, ak ima lignji na gulaš, kaj ne bi bilo Ćevapa na buzaru, ono, kao neki ragu za paštu, samo formu sačuvati, ili ne????
27.01.2014. (13:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Obožavam kuhati, wok sam dobio na poklon za jedan, već davni rođendan ali ga izuzetno rijetko koristim, nekako više volim sporu i dugotrajnu pripremu hrane. Juhica se kod mene kuha subotom od 5-6 popudne pa do ponoći, skroz polako, pa ujutro mogu skinuti višak masnoće, malo još prokuhati, procijediti i zakuhati domaće rezance :) Naravno, govedina (ak nema može i junetina) + piletina u juhici :)
27.01.2014. (14:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
edo
:)
27.01.2014. (12:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Igniss
Može li se wok koristiti na običnoj električnoj ploči ili baš mora biti na vatri? Pretpostavljam da bi ovo pokvarilo stvar...
27.01.2014. (12:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Igniss...postoje dvije forme woka...oval dolje, dno i varijanta sa "zaravnatim" dnom. Mislim da ipak ne! Tradicionalni je oval, poluokrugli i stavlja se na specifične peći, sa rupom u sredini, tak da lijepo sjedne, a ispod jaka vatra, jara do jaja. Moraš stalno mješati da ne zagori, a u tome je i poanta...kratko i brzo, kako se ne bi sjebale nutritivne vrijednosti namirnica.
Plin je majka i to najveći ring.
27.01.2014. (12:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plastik
Odlučio sam tvoje postove čitati samo poslije ručka. Inače mi krenu sline pa sam neurozan na bazi iznenadno pobuđene gladi.
27.01.2014. (13:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fotografi svih zemalja, naoružajte se
... a će bit ćevapa na buzaru?
27.01.2014. (13:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Fotografi svih zemalja, naoružajte se
Pa, ak ima lignji na gulaš, kaj ne bi bilo Ćevapa na buzaru, ono, kao neki ragu za paštu, samo formu sačuvati, ili ne????
27.01.2014. (13:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Igniss
Damn. Onda moram čekati desetak godina dok ne nabavim novi štednjak :D
27.01.2014. (13:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
nemam wok, ali želim ga. jednom kad prestanem biti podstanar, imat ću kuhinjetinu od trideset kvadrata najmanje!
27.01.2014. (14:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
sta se taj tvoj stednjak nakuha jela..
27.01.2014. (14:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Najbolji on-line posao
Obožavam kuhati, wok sam dobio na poklon za jedan, već davni rođendan ali ga izuzetno rijetko koristim, nekako više volim sporu i dugotrajnu pripremu hrane. Juhica se kod mene kuha subotom od 5-6 popudne pa do ponoći, skroz polako, pa ujutro mogu skinuti višak masnoće, malo još prokuhati, procijediti i zakuhati domaće rezance :) Naravno, govedina (ak nema može i junetina) + piletina u juhici :)
27.01.2014. (14:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
turimti
Eh,bll cevapi...
27.01.2014. (14:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
kupio curi wok i onda prekinuli :( jebemukolo!
27.01.2014. (16:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
mmmmmmm lipooooo...ma meni nebi puno pomoga
taj tvoj Wok...eeee... baš moran provat pozzz :)))
27.01.2014. (17:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
e takve kineze svi priznamo
28.01.2014. (08:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fotografi svih zemalja, naoružajte se
alexxl, ako ćeš radit ćevape na buzaru, to obavezno moram probat....
28.01.2014. (22:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...