Komentari

bloodeeleeshte.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Mirela

    Zamislite život u ritmu muzike za ples. A vi nemate sluha i ne osjećate ritam. Sjebano

    avatar

    25.01.2014. (19:29)    -   -   -   -  

  • Eegor

    Kak ne kužiš da kod nas nemre bit bazen ili bazenčić u svakom kvartu nego moramo imat MegaAgram Aquapark, po mogućnosti najveći u regiji di ćemo organizirat nove Igre bez granica. Tužno i glupo. Često svjedočim, u prvom slovenskom selu poslije granice, opuštenim i zdravim slovencima u maloj vrućoj banji koje živo zaboli kiki kakav im je nogomet. Nekim čudom sve vrulje, gejziri, terme i izvori nestanu nakon prelaska u hr...Izgleda da mi nemamo kljakavih penzića i djece sa spiganom kralješnicom. Kod nas su samo nogomet i skijanje zdravi. Al me zato dočeka Interov super stadion sa super reflektorima i 17 navijača (familija igrača)...Mijenjam sve stadione, staze i kauboje za 15 metara mlake vode u kvartu.

    avatar

    25.01.2014. (22:40)    -   -   -   -  

  • Nemetz

    Hnje....sam si rekao, slovenski seljaci. SELJACI. Bez vizije, bez visokih ciljeva, bez megagrađanske svijesti. Kad će europska studenstska Univerzijada u Dobovu? Nikad. Misle samo na svoje u termama smekšane guzice. Pa sam znaš da smo svi od zadnje univerzijade drhtali i pobožno pratili svaku novu, svjetsku i europsku. U pol noći da me probudiš, znao bih nabrojati sve gradove domaćine Univerzijada od 1987 do danas. Mala žrtva je što se u milijunskom gradu poput Zagreba nemru spojiti dvije slobodne trake za plivanje u nekom bazenu zbog toga. Ili ne daj bože da imamo terme. To nije vizija, to govori mali sebični slovenski paor u nama kad bi se željeli opustiti u nekoj toploj vodi a da nije wellness u Sheratonu, koji misli samo na svoju rit. Kaj nije ljepše okrunit "kralja" na Brdu i ogrnut ga u plašč, napraviti kamp Rakitiću u centru grada i kandidirat se za svaki sportski događaj u svijetu svake godine...ko to more platit? Samo zagrepčani, pravi purgeri.

    avatar

    26.01.2014. (11:13)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    Reko bi moj stari...
    - Nemam ja ništa protiv ...(ubaci po želji neku pametnu ideju tipa Kraljice na Sljemenu)...., ali zašto JA TO MORAM PLATITI?

    avatar

    27.01.2014. (08:43)    -   -   -   -  

  • mihaellaa

    hmm vrlo zanimljivo! posjeti moj blog i komaj

    avatar

    27.01.2014. (20:29)    -   -   -   -  

  • Darlene's thoughts

    Ja bih samo nadodala i uber važne fontane Miletove, dok se pol savske raspada i zaudara po straćarama i pitaj boga ko tamo živi i šta radi, ja srećom baš živim okružena takvim divnim objektima, samo čekam da me netko zakolje... i onda dođu pametni redari i stave lim visok 3 metra duž tih kućica i kojekakvih nastambi kao da se to ne vidi. Za to se nema novca malo urediti, srušiti, ali za fontane i ostala izdrkavanja ima... a Arena nam je ko šaka u oko, em se raspada, em se nema para za održavanje.. Da bi Arena opstala i imala novca za održavanje, morala bi jednom u svaka tri dana imati barem 10 000 posjetitelja... i nije mi jasno zašto se uopće radila arena prije nego što se dom sportova uredio.. na šta ono liči? strašno.. al nać će se mjesta i para za novi šoping centar i pizdarije, a studentima naplaćuju hranu ko da kavijar jedu, to nema veze s cijenama od prije par god.. strašno.. al rulja živi u nekom svom oblaku i nema blage veze s ničim..

    avatar

    28.01.2014. (13:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...