Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • Tzar

  a ko naporno trenira može ovo

  avatar

  24.01.2014. (21:02)    -   -   -   -  

 • tarzan

  Igra opet pobjeđuje:

  Uzalud ti je i Ferrari, ako si plah kao srna.

  http://provjereno.dnevnik.hr/clanak/padaju-li-zene-zaista-na-ferrary- ili-slavne-nogometase---320715.html

  avatar

  25.01.2014. (17:32)    -   -   -   -  

 • PametnoŽensko

  Ja, samozavaravanje i bolesni, neutemeljeni balon-ego "jer ja to zaslužujem" slogan (reklama za žene ;), rezultiraju upravo ovim.
  Muška inačica "tak' sam super jer sam žena" priče.
  Jasno.
  Ali, to je ipak manji dio populacije.
  I jednih i drugih.
  Nije spol bitan ovdje, mislim.
  Stvar je (ponavljam se) u ljudskoj nekvaliteti. Ako nema samokritičnosti, ljubaznosti, volje za učenjem (ne samo akademskim), svijesti o vlastitim nedostacima i želje za popravljanjem istih, parametri djetinjstva, odgoja, okoline, ako nema filtriranja na sadržaje civilizacije, (ne)vrijedosti karaktera = nekvalitetan čovjek.

  avatar

  26.01.2014. (15:13)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Točno to.

  Iako je navedena pojava danas na svojem maksimumu kod žena (nikada u povijesti nije bila niti blizu ove razine), to ne znači da je ona ekskluzivna ženama ili urođena ženama pa da su one zato loše ili što već. Svatko bi da odrasta u okolini koja se svim silama trudi razmaziti ga i zaštititi ga od posljedica vlastitih odluka završio ovako. To što je glavni lik u ovoj priči muško nadam se ilustrira opasnost razvijanja narcizma kod naših potomaka, bez obzira na spol.

  avatar

  26.01.2014. (15:31)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Rođeni za zgražanje: kako je Internet nasjeo na #bikinibridge

  avatar

  27.01.2014. (07:46)    -   -   -   -  

 • Ronin

  dobra priča Igniss, imaš dara za pisanje čak i kad se radi o sportu :)

  evo kako sam ja shvatio poantu priče: muškarci koji uče Igru ne bi trebali sanjati o manekenkama i glumicama, nego početi od manje kvalitetnih žena (5/10+) i pomalo graditi samopouzdanje i stjecati iskustvo.

  avatar

  29.01.2014. (17:17)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Hvala hvala. Iako je ta poanta isto točna, nisam baš to namjeravao. Pouka posta je u tome da je Damir mogao odmah otići u FC Barcelonu (nakon samo kratkog treninga u Italiji) jer je bio vrlo nadaren za to.
  Umjesto toga, njegov narcizam (izazvan bezuvjetnom podrškom okoline i zaštitom od posljedica vlastitih glupih odluka) naveo ga je da profućka priliku dok nije bilo prekasno (dok nije i ostario i oštetio kosti alkoholom).
  Kada se trgnuo i pokušao nešto, naletio je na čovjeka koji ga je iskoristio i doživio nesreću, kao nekakav oblik karme, te je zatim sve racionalizirao kako bi izbjegao činjenicu da je stvarno danas mogao biti u FC Barceloni i izbjeći sva ta sranja.

  Zaključak priče: ako okolina svim silama potiče narcizam u jednom mladom čovjeku, bez obzira na spol, on ili ona nemaju skoro nikakve šanse ispasti normalni i uravnoteženi.

  avatar

  30.01.2014. (20:02)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Idealan stav prema vezivanju

  avatar

  01.02.2014. (17:13)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Tko bi rekao?

  avatar

  03.02.2014. (22:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...