To kako ti to posložiš priču je umjetnost. Svaka čast. Svaki novi red, nova fotka su iznenađenje. A što se tiče sinčine - i tu svaka čast, i tu trebaš stvarno biti ponosan. Jednom mi je kolegica s posla rekla: Moš ti dobit Nobelovu nagradu, zlatnu olimpijsku, ali sve je to ništa prema i najmanjem uspjehu tvoga djeteta. I imao sam sreću to doživjeti (ne, nisam dobio nobelovu niti olimpijsku), ali su mi djeca priuštila toliko radosti sa svojim malim i velikim sportskim uspjesima. Onda ti ništa nije žao - no novaca, ni truda, ni vremena. Uživaj.
23.01.2014. (13:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zamišljam tvoj ručak na crnom tanjuru, s eventualno rižom u kalupu, i obavezno bijelim dekorativnim crtama, koje bi mogle biti od nekog hren umaka ili slično. To s estetske strane, s potencijalne kulinarsko degustatorske, može i rukama bez tanjura, i to bez ikakvih promjena ;)
P.S. Bravo za sina i sve koji ste tu da se dečko uistinu ima čime dičiti i ponositi.
24.01.2014. (09:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
geomir
Da su mene tako hranili i tetošili bio bih dreistein, vierstein, funfstein,.....
a bez vesala, samo s rukama, bi išo ko torpedo!! :-)))
23.01.2014. (12:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
edo
Jel se taj skif može skuhati i bez jaja?
23.01.2014. (13:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plastik
To kako ti to posložiš priču je umjetnost. Svaka čast. Svaki novi red, nova fotka su iznenađenje.
A što se tiče sinčine - i tu svaka čast, i tu trebaš stvarno biti ponosan. Jednom mi je kolegica s posla rekla: Moš ti dobit Nobelovu nagradu, zlatnu olimpijsku, ali sve je to ništa prema i najmanjem uspjehu tvoga djeteta. I imao sam sreću to doživjeti (ne, nisam dobio nobelovu niti olimpijsku), ali su mi djeca priuštila toliko radosti sa svojim malim i velikim sportskim uspjesima. Onda ti ništa nije žao - no novaca, ni truda, ni vremena. Uživaj.
23.01.2014. (13:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
i sa takvim jelom da ne osvoji zlato..
23.01.2014. (14:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shelly Kelly
Ti da si stvaran, ja bi po noći vrištal. I moja su-pruga također. Tako mi Vlaškog.
23.01.2014. (16:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Diplomirani visokokvalificirani umjetnički kuharski bravar sa državnim
ispitom, bloger Plemeniti Aleks Alxxxxxxl!
23.01.2014. (16:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
20 do asa
....bez tatine kuhinje ništa ne bi bilo isto.....bravo za sinčine....i ćaću....
23.01.2014. (17:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Zamišljam tvoj ručak na crnom tanjuru, s eventualno rižom u kalupu, i obavezno bijelim dekorativnim crtama, koje bi mogle biti od nekog hren umaka ili slično. To s estetske strane, s potencijalne kulinarsko degustatorske, može i rukama bez tanjura, i to bez ikakvih promjena ;)
P.S. Bravo za sina i sve koji ste tu da se dečko uistinu ima čime dičiti i ponositi.
24.01.2014. (09:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...