Komentari

toco1980foto.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • alexxl

    Da kenjaju, kenjaju. Ove auto kamere. One su mi fora. Imaš je radi sebe, a s druge strane.....onaj komet kaj je opal u Rusiji, već di i eto snimaka. Ja imam svojeg Lumixa, kaj lajbekima dost profesionalno zgleda i kužim da mam privlačim pažnju, a to nekih bijednih 10-12 MP, a sin npr. mobač od 20,7 MP, hoću reć, ono kaj si ti već X puta pisal.
    Dobri su ti postovi. Cijenim tvoj trud da sve to, tu široku problematiku pretočiš u kvalitetan text, postove.
    Bravo majstore.

    avatar

    19.01.2014. (20:54)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Nikada se problem nije mogao neposredno riješiti na mjestu "realizacije" problema. Sad ćeš ti vidjeti bombaša jer si otvorio sve četvore oči i uhvatiti ga prije nego stisne gumb. U tu blesavu svrhu spada i ograničavanje fotografiranja i sumničenje fotografa. Baš kao što alexxl kaže, ne treba ti nikakav super foto aparat da bi snimio lokaciju gdje planiraš izvesti sranje, dovoljan je prosječno loš mobitel.
    Prava djelatnost ide u preventivi, ali ne u preventivi kakvu Ameri provode, jer ta "preventiva" izaziva još više problema. Treba mijenjati uvjete, aktivno djelovati na razvoju - i društva i lokalne ekonomije, ali i obavještajno djelovati na terenu s kojeg dolazi problem, a ne tamo gdje se realizira problem.

    avatar

    19.01.2014. (22:09)    -   -   -   -  

  • Neverin

    da mi je znati koliko njih znaju da je Volgograd zapravo nesretni Staljingrad. Oni koji umrijeti detonirajući sebe i druge će uvijek uspijeti u svom naumu. Država će rado iskoristiti ovaj razlog da proširi mjere osiguranja, a građani će rado za prividni red i sugrunost dati slobodu.

    avatar

    20.01.2014. (07:30)    -   -   -   -  

  • Sfera

    Igraju se arapi s vatrom.

    avatar

    20.01.2014. (13:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...