Komentari

efzgdop.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • SEDAM VELIČANSTVENIH

    Ako se osvrnem na ovih pet navedenihpravila, smatram da pravilo o nasilnim igricama uopće nije glupo, jer su provedena mnoga istraživanja o video (kompjuterskim) igricama koja idu u prilog ovoj zabrani. Ako država želi uvesti određena pravila, ista moraju prije svega biti dobro ispitana, te istražiti kakav će imati odraz među javnosti. Ako se osvrnemo na Hrvatsku, postoje pravila koja bi pojedinci trebali poštivati, međutim kada se to ne dogodi nadležna tijela ne reagiraju u istim slučajevima identično, odnosno nekog će pustiti a nekome će dobro olakšati džep.

    avatar

    19.01.2014. (19:21)    -   -   -   -  

  • Sfera

    Zabrane
    Pod brojevima 1. i 2. su čiste gluposti. Pod brojevima 3. i 4. imaju nekog smisla.
    Zabrana pod brojem 5. je sramotna i bezobrazna.

    avatar

    19.01.2014. (21:04)    -   -   -   -  

  • marija

    http://www.24sata.hr/news/mora-platiti-kaznu-od-900-kn-jer-je-neispravno-s jedio-na-klupi-348174

    avatar

    19.01.2014. (21:31)    -   -   -   -  

  • EKONOMISTICE

    Slažem se da pravilo o nasilnim igricama nije glupo. Mislim da niti pravilo za plastične vrećice nije glupo. Treba obratiti pažnju i na male stvari, tj. tu se radi o jednoj državi, a kada bi svaka država imala tih 0,3 % to bi već bilo puno. Glupo je da je ovaj dečko dobio novčanu kaznu za držanje nogu na klupi. Smatram da bi bilo dovoljno da ga se opomenulo jer klupa ipak služi za sjedenje.

    avatar

    20.01.2014. (21:00)    -   -   -   -  

  • DOP1

    Ništa od toga nije glupo dok se ne dokaže da jest. Nama se to čini bezvezni zakoni, ali u Americi možda nisu. Tamo sve više mladež podliježe nasilju tako da ova zabrana ima smisla, ali treba se ogledati i na televiziju. Danas na televiziji usred bijela dana puštaju u eter filmove i neprimjeren sadržaj za mlade. Da ne pričam o vijestima: bombaški napad tamo, teroristi tamo...same ružne stvari. Djeca upijaju to poput spužve te bismo se trebali zamisliti da li stvarno dajemo primjer djeci s takvim sadržajem i ponašanjem u LIJEPOJ NAŠOJ.

    avatar

    21.01.2014. (10:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...