Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Zena gaza

  Predlažem da na popis knjiga za čitanje dodaš i "Putovanje nakraj noći" L. Ferdinanda Celinea, divna kniga

  avatar

  29.01.2014. (14:27)    -   -   -   -  

 • Odsutnost matične ploče

  Koncipirala sam popise na dnevne i tjedne. Ipak, razmišljam da na kraju dana ili tjedna ne prepisujem neučinjeno za novi dan ili tjedan, sve u svemu samo se zavaravam da ću sve stići ;)

  avatar

  29.01.2014. (14:54)    -   -   -   -  

 • križar

  Do prije četiri godine bila sam "ludi" šeširdžija što se knjiga i čitanja tiče ( ima osobnu knjižnicu od pa desetaka tisuća knjiga- ima ih svagdje) i onda je nešto puklo ( vjerojatno zbog "lakoće življenja i preživljavanja) i ja ne mogu više čitati ( kad nisam pročitala knjigu svoje kćer- s kojom ne zna što će jer je na engleskom- do kraja- to ti puno govori). Sad kao pišem ( na blogu tek da oslušnem reakcije) jer godinama nosim u sebi fabule par knjiga ( prije nisam imala vremena jer sam bila posvuduša) a sad nemam koncentracije i samodiscipline. Uglavnom divim ti se.

  avatar

  29.01.2014. (22:16)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Robert Fulghum je u jednoj svojoj knjizi naveo kako je za jednu Novu godinu postignuća u prošloj stavio kao popis odluka za novu :-)).

  Moje i ne samo moje iskustvo je da nikada ne napravimo do kraja: npr. kažeš da ćeš ispeći 10 kolača za blagdane, ne uspije ti toliko, ali si barem ispekla 8, što možda ne bi bilo bez odluke o 10. Ili lakše malo s popisima ili lakše malo sa sobom :-)).

  avatar

  29.01.2014. (22:55)    -   -   -   -  

 • brigita3

  Nisam citala Stephena Chobskog ali sam slucajno pogledala film negdje pocetkom prosle godine. Nije mi se nesto posebno dopao ali je tema zanimljiva i mislim da je svaki teenager treba procitati.

  avatar

  30.01.2014. (07:49)    -   -   -   -  

 • Bookeraj

  @ Zena gaza - nisam čitala ništa od Celinea, pa prihvaćam preporuku!

  @Odsutnost matične ploče - e, upravo tako i ja, onda gubim vrijeme prepisujući neobavljeno...

  @križar - hvala, mada je kod mene obrnuto - prije sam bila "ludi šeširdžija" što se tiče pisanja, doista sam puno stvarala i objavljivala, a sad sam se svela na čitanje i tek ponešto bilježenja na blogu.

  @Zlica - učim ovaj dio "malo lakše sa sobom", zaključila sam da je to put kojim valja ići. the path less traveled, što se mene tiče :)

  @brigita3 - meni se svidio film, iako nije bilo nešto puno radnje, atmosfera je skroz moderna bila...

  avatar

  30.01.2014. (10:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...