Komentari

narubupameti.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Lisica Mica

    Evo ću te malo utješit. Prije poroda: prva tri dana na voltarenima. Ponekad jedan nije bio dovoljan. Ne boli samo trbuh nego i noge do koljena. Umor. nekad proljev i povraćanje. Groznica. Prokleti prostaglandini, kad se nakote i jedan voltaren nije dovoljan dovode i do silnog nemira.... i takva moram na posao.... a treba mi bolovanje i ležanje i ništa drugo. I skoro tako je bilo pred par dana na poslu.
    A na Sljeme s klincima samo do Medvedgrada. Nađemo stazu za njihov kapacitet i deremo uvijek "te jedno te isto". Ali lijepa je Medvednica. Jako.

    avatar

    17.01.2014. (00:26)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    Uf, ne mogu si ni zamisliti tak nešto, ja se fakat nemam kaj žalit, kad god pričam s frendicama, samo šutim i kimam glavom, jer sve ostalo mi se čini kao da bi bilo ne imanje istinskog razumijevanja za njihove probleme.
    A na Medvedgrad sam ljuta. Od kada su ga zatvorili i uveli to neko ludo radno vrijeme koje u pravilu znači da dođem tam i poljubim vrata, i da ne mogu gledati zalazak sunca od tamo. Prije mi je to bilo jedno od najdražih mjesta za promatranje Zagreba i kraja dana.

    avatar

    18.01.2014. (12:50)    -   -   -   -  

  • Theatral

    .

    avatar

    21.11.2017. (20:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...