Komentari

dop2013.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • DIPLOMAŠI EFZG

    Treba pohvaliti Pik Vrbovec, Reebok i Pčelarstvo Daruvar što su unatoč teškoj gospodarskoj situaciji odvojili i vremena i sredstva da pomognu onima kojima je najpotrebnije , pogotovo u blagdanskom periodu. Uvijek je lijepo kada nekome pomogneš, čovjek se osjeća ispunjenije i zadovoljnije znajući da i par kuna nekome znači puno.

    avatar

    14.01.2014. (22:04)    -   -   -   -  

  • Mirela

    "činiti dobro" je ime za zvijezdu nad našim nebom

    avatar

    14.01.2014. (23:25)    -   -   -   -  

  • TIMAG

    Jednom sam ušao u raspravu s osobom koja je tvrdila da ljudi pomažu drugima čisto iz sebičnih razloga - da bi se sami osjećali bolje. Međutim, je li to onda prava filantropija ili samo pokušaj da se oraspoloži samoga sebe? Moje stajalište je bilo da pravi filantrop pomaže drugima čak i kada to nikako ne utječe na njega, te da eventualno zadovoljstvo koje je proizašlo iz pomaganja drugima mora biti posljedica, a ne motiv za pomaganje. Zato,poruka svim ljudima, pomažite kad god možete, a ne samo kad mislite da će vas to oraspoložiti :)

    avatar

    16.01.2014. (09:21)    -   -   -   -  

  • TOTO

    Odlično mi je vidjeti takve primjere. Znači da postoji još srca i u našim poduzećima. Mislim da sada te održane akcije i organizirani dobrotvorni pothvati trebaju postati integralni dio poslovanja poduzeća, tj. da s aspekta društvene osjetljivosti ili s ekološke odgovornosti trebaju uvijek planirati i organizirati svoje poslovne pothvate! Neka se samo takve dobre akcije šire i postaju sastavni dio poslovanja, a ne samo marketinški trik jer i srce društva se tako osvještava za najpotrebitije!

    avatar

    16.01.2014. (21:25)    -   -   -   -  

  • Ekonomistice

    Svaka čast poduzećima koja imaju volje i želje pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Iz toga se vidi da dolazi do promjene razmišljanja o tome što je društvena odgovornost poduzeća, prestaje vrijediti uvriježeno mišljenje kako se DOP ogleda prvenstveno u donacijama poduzeća. Slažem se kako ima onih koji rade takve akcije samo da bi na tome profitirali, ali vjerujem u dobro u ljudima i vjerujem kako se većina uključuje u akcije isključivo radi želje da se pomogne drugima. Ja se osobno osjećam iznimno posebno i lijepo kad pomognem nekome, stvarno lijep osjećaj. :)

    avatar

    19.01.2014. (10:57)    -   -   -   -  

  • SEDAM VELIČANSTVENIH

    Poduzeća koja se upuštaju u takve akcije sigurno imaju dobru razvijenost sektora za društvenu odgovornost te ih je svakako potrebno pohvaliti što ulažu napor da bi otvarili zadane ciljeve. Očito da se zadnjih godina ipak diže svjest o društveno odgovornom poslovanju te bi se i ostala poduzeća trebala ugledati na takve te krenuti u pozitivnom pravcu. Vjerujem da npr.poduzeću Pik Vrbovec nije bio cilj profit nego istinski pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Slažem se da su takvi primjeri ponos Hrvatske i iako ih ima mnogo, smatram da bi ih trebalo biti još više. Onom "najobičnijem" čovjeku neće biti teško odvojiti par kuna i tako se uključit,pitanje se postavlja da li bi se vladajući malo više trebali uključiti u donacije...

    avatar

    19.01.2014. (18:48)    -   -   -   -  

  • taja

    Već godinama razmišljam o humanitarnom djelovanju i o tome koja je moja osobna mjera humanitarnog. Jako me odbijaju agresivne humanitarne akcije a opet smatram se socijalno osvještenom osobom i zaboli me svaki čovjek kojega vidim da na cesti prosi. Nakon dugog razmišljanja odlučila sam da svaki mjesec mogu odvojiti 30 kn i od početka godine ih svaki mjesec uplaćujem na žiro račune različitih organizacija za koje procijenim da bi im pomoć dobro došla. Eto, to je moj trenutni doprinos...

    Inače, svaka čast za blog, potaknuli ste u meni razmišljanje o nekim temama koje su mi bitne a često su zapostavljene. Nadam se da ćete nastaviti i nakon obaveznih postova za kolegij. Sretno!

    avatar

    28.04.2014. (00:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...