Komentari

tuznibranitelj.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • tužni branitelj

    Ček malo. Šegodin je pomoćnik Ministra financija. U minstarstvu financija je i porezna uprava. Znači Šegodin sam sebe istražuje i onda će poslati izvješće PU Zagrebačkoj ? Predivno.

    avatar

    13.01.2014. (19:37)    -   -   -   -  

  • edo

    Svoje obračune u kojima vrijeđaš i provociraš mene i druge blogere piši na svojem blogu, ne ostavljaj ih ispod mojih tekstova. Bezobrazne i uvredljive komentare brišem bez razmišljanja. Na koji način ti još moram objasniti, pa da shvatiš: ako imaš što pametno i korisno za napisat, piši brate - ako ne, od-magli. Jasno?

    avatar

    14.01.2014. (11:57)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    Koja te je riječ uvrijedila ?L judi su u biti vrieđali tebe ne znajući da si ti to napisao. sigurno ono o meni ne bi napisali da su znali da si autor tih riječi, ali nema veze. opraštam ti. isto kao što roditelj oprašta nestašnom malom sinčiću. neću vikati na tebe.
    i još jedna stvar, V O L I M T E !!!!

    avatar

    14.01.2014. (12:18)    -   -   -   -  

  • edo

    To da netko piše gluposti i da je homofob jer "zamišlja da su svi branitelji neobrazovani" možda su u tvojem kraju odakle dolaziš komplimenti (https://imageshack.com/i/0obk5mp).
    Svojom retorikom vrijeđaš sve branitelje jer ono što ti pišeš uokolo po blogovima i jest pisanje nekoga tko je neobrazovan i agresivan. A za tvoju informaciju, i ja sam branitelj s 1295 dana borbenog sektora, provedenih na prvoj crti i ne cvilim uokolo busajući se u prsa. Svojim ratovanjem, tek sada to u potpunosti shvaćam, samo sam pripomogao da kriminalci dođu na vlast i opljačkaju narod. Zato me je sram i zato šutim, nije mi izlika to da tada nisam znao što će se dogoditi.
    Dakle, ti svojim vrijeđanjem komentatora na mojem blogu vrijeđaš i mene, zato hvala ti na javno iskazanoj ljubavi, ali zamolio bih te da me ubuduće lijepo zaobilaziš.

    avatar

    15.01.2014. (15:11)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    E.P.
    Ti si car. Svoje obrazovane si pokazao, tvoja tolerancija je velika. Ti nisi kao drugi da počne vrieđati kada vidi koliko griješi,a ti znadeš sve, pametan si jako mnogo. Ma oduševljen sam kako lijepo pišeš.
    Svejedno te volim iako imaš samo jednu manu.

    avatar

    15.01.2014. (17:34)    -   -   -   -  

  • tužni branitelj

    E.P.
    To da netko piše gluposti i da je homofob jer "zamišlja da su svi branitelji neobrazovani" možda su u tvojem kraju odakle dolaziš komplimenti
    Vidiš ovo je homofobna izjava.Ne znam zašto tako zamišljaš lude sa ovog područja. Da sam gay možda bi isto tako rekao ?
    Moraš naučiti da ne budeš toliki homofob.

    avatar

    15.01.2014. (17:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...