Komentari

sabiranje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • transitgloriamundi

    Da se razmemo, ja sam svoj virtualni identitet porodila na indexovom forumu. I sve ove godine, kad god odem tamo, zajamčeno mi je par sati smmijanja na sav glad. Index su forumaši, ludi, zabavni, ekstremni, na rubu. Zbog njih bih voljela da portal i dalje postoji.

    avatar

    08.01.2014. (23:36)    -   -   -   -  

  • Trakon Gasve

    Severinina glazba mi se u 90% slučajeva ne sviđa, ali joj se mora priznati da zna napraviti biznis. Kad se slušaju balade, radi balade, kad se sluša treš, radi treš, kad se slušaju cajke, radi cajke. I kraljica je. Na otmjeno damski način je prisvojila sebi sve što je mogla.

    A index mi je first thing in the morning uz kavu. Nekad i nisam oduševljena portalom (u zadnje vrijeme, moram priznati, često nisam oduševljena), ali mi nikad nije palo na pamet promijeniti "jutarnje novine". Stvar navike.

    avatar

    09.01.2014. (00:00)    -   -   -   -  

  • Ivica

    Sevka radi svoj marketing, ne slučajno, ne diletantski, dapače! S te strane kapa dolje, cura se doslovno sva dala u biznis i uspijeva, sviđalo se to dušebrznicima ili ne, voljli mi njezinu glazbu ili ne!
    Babić pak kao i svi isključivi ljudi tupi jedno te isto s naglaskom da je samo on i uvijek u pravu! Što je nemoguće po definiciji, kolikogod puta imao pravo u stvarnosti. Naime stvarnost je puno slojevitija od njegova crno-bijelog svijeta i on to zna, ali namjerno zarađuje na zadrtosti i isključivosti, provokaciji. Čim od medija načiniš govornicu jednog svjetonazora, pristao si se pozdraviti s objektivnošću, a samim tim i osnovnom idejom slobodnog medija. Što je šteta, jer ih kronično nemamo.

    avatar

    10.01.2014. (13:10)    -   -   -   -  

  • transitgloriamundi

    žena vodi biznis, svaka joj čast. ko i matija. o tome i govorih, kako su, ko pravi poslovni drugovi,narasli iskorištavajući resurse jedno drugoga.
    vjerojatno ima prikladniji poslovni izraz za to, bo.

    avatar

    12.01.2014. (10:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...