Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Neverin

    i što onda kad se bude moglo pročitati crno na bijelo da je rat namjerno izazvan kako bi se razna gospoda (a prije toga brđani) domogli vlasništva nad društvenom imovinom?

    "Pošto su epizode ipak potrebne, dapače tvore glavninu povjesne priče, uveli smo vam egzekuciju stotinjak obješenih građana na glavnom gradskom trgu, dviju živo spaljenih fratra, pojavu komete, sve opise koje valjaju za stotinjak turnira, i koje imaju vrijednost skrenuti više nego ikad čitateljev um sa glavnog fakta."

    Carlo Tenca - La Ca' dei cani

    oprosti na lošem prijevodu, ali mislim da je već 23 godine ovo samo jedno lijepo stalkace s kojim nam ovraćaju pažnju sa onog što se zapravo zbilo: da smo opljačkani i nasamareni.

    avatar

    06.01.2014. (21:55)    -   -   -   -  

  • skydiver

    Kojom metrikom (pouzdanijom od ove uopstene, te stoga beskorisne) cemo razvrstati mudraca od pametnog, obicnog covjeka od budale? U kojoj mjeri je izbor predmeta promatranja mjerodavan za tu metriku? Ako su politika i ekonomija kurve blizanke, cija je prvenstvena znacajka to da su kurve (lisene vezanosti za ikakve racionalne vrijednosti) - od kakve je koristi pedantna analiza bilo cega iz repertoara njihove djelatnosti. Ukratko; u cemu je razlika izmedju astrologa i analiticara politickih 'fakata' ako je krajnji rezultat distrakcija i straceno vrijeme na potpuno nebitne stvari?

    avatar

    06.01.2014. (22:58)    -   -   -   -  

  • mcmlx

    kvaliteta života pojedinca u sadašnjosti (kao takvoj) neće se tako dugo popraviti dok god je opterećuju mantranja o prošlosti i budućnosti...

    avatar

    07.01.2014. (10:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...