Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • meroveus

    Je li Meroveus dobro?

    avatar

    05.01.2014. (20:16)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Dobro je Meroveus Florimond, moj pjesnik, hvala Bogu, a Tebi hvala na pitanju, pjesniče @ Meroveus. :-)

    avatar

    05.01.2014. (20:25)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    ovaj post mi je tužan, ali sam zato uživala u prošlom.....znam da životinje djeluju terapeutski na ljude, smiruju ih, čine boljima....glađenje mačke, psa, snižava krvni tlak, dovodi tijelo u ravnotežu, kod djece smiruje hiperaktivnost......zbog objektivnih razloga nemam životinju, ali kad god mogu uživam se družiti sa mačkama i psima koje imaju prijatelji

    avatar

    05.01.2014. (23:09)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ draga Čuvarice pinkleca ... želim ti što prije poboljšanje stanja u ve7i tih objektivnih uvjeta, pa da si možeš priuštiti luksus druženja s tim divnim bićima. :-)

    avatar

    06.01.2014. (19:07)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Baš ra7mišljam ... bolje od otrova ( jer ne samo da štakori više pate, nego se od njih sekundarno mogu otrovati mačke i psi, ako ih otrovoane pojedu) je da domaćinstvo s tim problemom nabavi mačke ili psa štakorolovca.

    7nam ljude koji su živjeli pored potoka, što su drugi koristili 7a kanali7aciju, gdje su se gnije7dili štakori i bilo ih je svako malo 7a vidjeti u dvorištu. Kada su udomili jednog mačka ( a bio je ma7a i uopće nije lovio miševe ), štakori i miševi uopće se više nisu pojavljivali, jer bi ih mačje prisustvo odbilo da uopće priđu.

    Ne 7nam 7ašto je ljudima milije plaćati otrov i skupljati leševe po kući, dvorištu i dvorišnih 7gradama, čistiti njihov i7met, ako udomljavanjem adekvatnog psa ili mačke mogu riješiti taj problem, plus imati odlično društvo ?

    avatar

    06.01.2014. (19:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...