Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    pusa za interesantan tekst

    avatar

    05.01.2014. (14:43)    -   -   -   -  

  • sewen

    Moram se i ja svojski potrudit postavit selfi.... iz ovih stopa!

    avatar

    05.01.2014. (15:05)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Zajebano pitanje. Sve su te (sada ih tako zovu tradicionalne) stvari imale nekog svog logičnog smisla prije stotina ili tisuća godina. Na ovaj su način učili svoje vjernike održavati higijenu. Statistika je u tim zemljema pokazala da je znatno manje spolnih bolesti kod onih koji su obrezani nego kod onih koji nisu.
    Ali, valjda smo prevladali pitanje tako drastičnog uvođenja higijene? Danas, u nekim zemljama to jeste (nažalost, još uvijek) pitanje higijene, ali u brojnim drugima (IMHO) to je sve više pitanje fundamentalističkog inata. A samo mali je korak od obrezivanja prepucija do obrezivanja klitorisa, zar ne?

    avatar

    05.01.2014. (15:59)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Ovako kako si ovlaš dotaknuo uvođenje zabrane obrezivanja pobudio si kod mene sasvim određenu reakciju, a shodno tome sam napisao i komentar. Poslovično sumnjičav na prvu reakciju, a posebno kada o nečemu nemam pojma, malo sam proguglao i vrlo brzo vidio pozadinu cijele priče. Naravno, ista informacija u različitom okruženju, a posebno uz više informacija, smisao one inicijalne zna skroz okrenuti. To što se u ovom slučaju desilo slučajno itekako je poznato raznim profesionalnim manipulatorima koji natuknuti mehanizam obmane obilato koriste za vlastiti interes. I tako, prvi je komentar obrisan, a ovaj muti vodu sasvim s drugog kraja ;)

    avatar

    05.01.2014. (17:39)    -   -   -   -  

  • NF

    Anke Domscheit Berg je zauzela treće mjesto na njemačkoj piratskoj listi za EU izbore, zanimljivo da je najmlađa kandidatkinja pobjedila.

    avatar

    05.01.2014. (17:52)    -   -   -   -  

  • apis

    bolje je pitanje obzirom na ponašanje prema majčici u čijem krilu smo: da li su ljudi zemljani ili usvojena kopilad?

    avatar

    05.01.2014. (21:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...