Komentari

homoludens.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Alberto Sompis

    U očekivanju hrvatske šutnje kvaziintelektualaca ili tobože savjesni i svjesnih građana koja prima u oblicima zakona pamet elitnih političkih svodnika (politika je kurva, zar ne?) što se i može očekivati za dar nego "isto govno, a drugo pakovanje" ispod božićne jelke okičene zahodskim čučavacima i "sedežnicama" (porculanskih školjki) s vodokotlićem na vrhu na novogodišnjoj jelci skockane u stilu i po modi zahoda na kom se i najhrabriji (biračko tijelo) usere!!!! Otuda valjda ili zbog toga pretpostavljam šutnja...

    avatar

    02.01.2014. (16:56)    -   -   -   -  

  • faq

    Eto bas mi je drago da ima netko tko to odlicno razumije.
    Medjutim ima ne bas tako beznacajan ali, ima li osobitog razloga da ti mislis da je negdje drugdje drugacije. Kako ja eto slucajno zivim negdje drugdje, mogu te obavijestiti kako postoji uvijek nesto gpore od gorega. Tek kad se usele svi EU paketi u svojoj punini, imat ces napretek materijala za pisanje. Svakome ce definitivno biti jasno sto znaci biti clan trule liberalne europe (mala slova naravno).

    avatar

    03.01.2014. (12:09)    -   -   -   -  

  • Neverin

    članovi stranke Movimento 5 Stelle u italiji je odbilo 50 miliona proračunskih eura koje im je pripalo po zastupniku u oba doma.

    avatar

    03.01.2014. (12:24)    -   -   -   -  

  • homoludens

    faq, nisam usporedjivao s drugima (mada sam mogao jer imam svicarsko i njemacko iskustvo, a to je eu i ne-eu iskustvo). zanima me sto ce ovi uciniti ovdje i do kada cemo se praviti mutavima.

    avatar

    03.01.2014. (12:48)    -   -   -   -  

  • Neverin

    pravit će se mutavi sve dok im se ne zaprijeti i dok ne vide da im je bolje pognut glavu. Naši političari su ko francuska aristokracija 1789. Poslje ako krenu padat glave bit će čuđenja kao "s čime smo mi to zaslužili?". Nema iritantnije stvari nego kad se povijest ponovi sljedom neučenja iste.

    avatar

    03.01.2014. (13:35)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Treba li biti doktor ekonomskih znanosti da se zaključi kako je moguće složiti državni proračun bez ili s minimalnim deficitom?
    Ne, treba biti kumica s placa. Sasvim dovoljno. I Imati muda za sprovesti takve zahvate. Dobar tekst!

    avatar

    03.01.2014. (18:01)    -   -   -   -  

  • homoludens

    semper, imam znanca koji je prodavanjem jaja izgradio, ne kokošinjac, nego lijepo imanje. moze se. samo red, rad i disciplina.

    avatar

    03.01.2014. (18:25)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ti uopće nisi ni škrt, ni tvrdica, ni cicija, ti si jedan od rijetko lucidnih ljudi s trunkom zdravog razuma i zdravog pogleda u vlastiti novčanik. :)

    avatar

    05.01.2014. (10:58)    -   -   -   -  

  • džoni gitara

    Al' kad proradi plinovod Južni tijek, eto prosperiteta.

    avatar

    08.01.2014. (18:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...