Komentari

oversoul.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Soliloquia

    Neuobičajenost postova, njihovih sadržaja, fotografija....sve je to što djeluje gotovo karizmatično ovdje i nemoguće je opet "ne doći".
    Razmišljala sam koji je moj put gledajući izbor koji je prostrt: 1. Čestitka, 2014. godina....2. Transformacije...3. Zaron na dah......4. Pad....5. 2014....ili ipak obrnuto: Iz pada ustati, zaroniti i doživjeti transformacije? Nisam još shvatila je li pad ipak bio konačan....ili sam zapela na zaronu...:)

    avatar

    14.01.2014. (15:37)    -   -   -   -  

  • Soulfinder

    Draga Soly !
    Vjeruj mi da se ponekad preplašim svojih stihova, odnosno, spektra emocija koje pronalazim unutar sebe. Ovo mjesto, ovaj blog je možda (sigurno) moje najtajnije mjesto, moj oltar duše na kojem pritisnut bremenom postojanja položim žalbu na njeg, i Ti, Danijela te možda poneki prolaznik nabasa na njega. Čak sam nekako namjestio u postavkama bloga da ne pokazuje objavljeni blog, da me se ne može naći,jer, teško da na ovo mjesto može netko "ne pozvan" doći.
    Vjerujem, nekako osjećam da tu otpustim tugu, žal, i svoju sumnju, nekako lakše poslije pokojeg stiha otpustim i dan u kojem nastade, i sve mi se čini da su to razgovori sa samim sobom. Da nema tebe, kao svojevrsni suputnik, "reality check",tko zna što bi bilo.
    U privatno-javnom svijetlu, mislim da me ne bi nitko mogao povezati sa autorstvom ovog bloga, što dijelom horoskopske dodjeljenosti (rak) i tvrde i jake ljušture koja vješto skriva, a što dijelom muškog ponosa, viteškog, ja na ovom mjestu mogu otpustiti svoju suzu neprimjetno.
    Žao mi je što možda moji stihovi ne nose vedrinu, i vrlo mi je važno da zato ostanu "skriveni", jer, osjećam da sam došao na svijet ovaj da ga ponesem, a ne da me nose. Ovdje je mjesto toliko sabijeno, u kvadratni milimetar stoji sve, dovoljno sitno da ostane neprimjetno,pak dovoljno veliko da nađem svoj smiraj na neki način.
    Možda sam shvatio da spirala života uopće nema smjer, ne ide ona gore ili dolje, ona jednostavno ide. Poznamo se već godinama rekao bih, pratimo se i čitamo i postali smo si svjedoci vlastitog postojanja, stoga, HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ !

    avatar

    15.01.2014. (13:03)    -   -   -   -  

  • Soliloquia

    Vjerujem Ti Soul....
    vjerujem da se i sam preplašiš tog spektra emocija na koji naiđeš u sebi jer ga savršeno preneseš i otkriješ i u svojim postovima..(govorim u svoje ime, za druge ne znam).....točno znam (pretpostavljam) o čemu govoriš jer otkrila sam jednaku emociju i u prethodnome komentaru (gore) kada sam napisala da je "nemoguće opet ne doći"....bez obzira na vlastiti osjećaj osobne ljutnje kada budem pretjerano dotaknuta, asocirana...
    U privatno-javnom svjetlu kažeš pravi si predstavnik svoje horoskopske kuće......razvukao si mi ovime osmijeh jer ja sam upravo suprotno u velikom dijelu (barem od onoga što pišu o mojem karakteru ribe) jer u mojem privatno-javnom svjetlu nema mjesta za istinsku emociju...sve mora biti upakirano i uklopivo u očekivanja...zbog čega iz jednakog razloga ne želim dijeliti ovaj svoj kut smiraja sa velikim brojem ljudi..ovo je moje mjesto pod "Tiffany svjetiljkom" o kojem sam napisala komentar na svojem blogu i ovdje sam skrivena od tuđih očekivanja i predodžbi......stoga, hvala tebi što mi dopuštaš sudjelovati u tvojim fragmentima ne-vedrine jer u toj spirali života o kojoj govoriš baš oni daju snagu vedrini koje sam uvjerena sigurno ima...

    avatar

    16.01.2014. (08:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...