Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • 20 do asa

    ...ne znam ni sam kako nas puno i ostane živo...jer kad se sjetim s kim sam se sve vozio i kako u mlađim danima, katastrofa....valjda smo imali sreće....nešto od toga se može utjecati odgojem i kontrolom, jer znam da su i u moje vrijeme neki imali zabrane sjedat u bilo čiji auto i toga se držali..a mi smo bili frajeri najpametniji na svijetu, a i doma nas nisu baš nešto učili i kontrolirali...čak toliko malo da sam se i tada pitao kako to da roditelji ne znaju di sam i što radim....sreća pa smo preživjeli, ali nemaju svi sreće...u svakom slućaju dobra tema i pametan post.....da li možda ipak dosta toga možemo spriječiti u samom odgoju ili je ipak najveći krivac autoindustrija koja zapravo radi sve brže i jače automobile i roditelji koji znaju svojoj djeci za 18. rođendan kupit auto ili motor !?...jer mislim da je ipak brzina najveći uzrok nesreća, ali nekad nastradaju i oni koji paze i imaju odgoj i kulturu vožnje....

    avatar

    27.12.2013. (15:08)    -   -   -   -  

  • Perce

    Pitanja su sasvim na mjestu. Što ćeš kad je ta mladost napumpana hormonima i misli da je nedodirljiva. I moji roditelji su imali ista pravila kao i ti, ali naravno me nije spriječilo da donesem mnoge glupe i po život opasne odluke. Kao i 20 do asa, neka luda me sreće prati.

    avatar

    27.12.2013. (15:13)    -   -   -   -  

  • Alberto Sompis

    mladež za volanom kao dinja i Kiseli Krastavac u Ferrariju!

    avatar

    27.12.2013. (15:25)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Prestrašno! Samo toliko, kao roditelj kažem!

    avatar

    27.12.2013. (16:44)    -   -   -   -  

  • NF

    da, ja sam jedan od onih koji je igrom slučaja u mladosti imao više sreće, pameti ne.

    avatar

    27.12.2013. (17:05)    -   -   -   -  

  • lion queen

    A mene je šokiralo i kako su mediji slavodobitno prenosili broj poginulih u prometu za ove blagdane. Voditeljice komercijalnih tv-kuća, samo što nisu skakale od sreće prenoseći te jadne i tužne vijesti! Prestrašno. Bar da su glumile nekakvu običnu suosjećajnost, ali ništa!! Nevjerojatno.
    A što se tiče izgubljene mladosti, nema se tu što pametnoga reći. I ja, kao i ti, dizala sam se u dva-tri u noći i odlazila na drugi kraj grada po djecu i nije mi bilo teško, iako je drugi dan bio radni dan. No kad su djeca u pitanju, ionako je sve u Božjim rukama. Potrebno je moliti se.

    avatar

    27.12.2013. (18:02)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    Slažem se Lion Queen, na kraju se možemo samo pomoliti...

    avatar

    27.12.2013. (20:44)    -   -   -   -  

  • Sfera

    Žalosno. Šteta izgubljeni mladih života. Svakodnevno mrtvi na cesti a kad se predloži povećavanje kazni za brzu vožnju ili vožnju pod utjecajem alkohola svi se bunu.
    Kod nas kad policajac upiše kaznu kažu vid pedera ili samo punu proračun. A niko se ne pita zašto je netko vozio pijan ili zašto je vozio preko ograničenja.
    Stalno opravdavamo ubojice na kotačima. Onaj tko vozi brzo ili tko vozi pijan jednostavno je IDIOT. Nema tu opravdanja ni izgovora.

    avatar

    27.12.2013. (21:14)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Svatko mora imati na pameti da je potencijalni ubojica čim sjedne za volan ili na motor. Najmanje je zlo kada ubije sam sebe. Na žalost često budaletina prođe lišo a nevini stradaju.

    avatar

    27.12.2013. (23:23)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Danas je lutrija na život i smrt svakog dana čim sjedneš u auto i odeš na cestu..uvijek se nekako pribojavam nadolazećeg prometala jer neznaš tko vozi,kako vozi,koga,na koji način,jeli ispravno vozilo,jel pijan il trijezan...i masu drugih pitanja...ja za sebe i svoje vozilo garantiram...no ponekad ni to nije dovoljno jer možeš naletit na led,životinju,pješaka,neku nepredviđenu prepreku al ponajviše mrzim vozit iza nekog meni višeg vozila ili čak u sendviču..jer tad nemam uvid u situaciju ni ispred ni iza mene...
    ...pa još neki mladac u bjesnim kolima krene preticat onog iza mene,mene i ispred mene...aj belaja...

    avatar

    28.12.2013. (01:39)    -   -   -   -  

  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao trag na drugim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    28.12.2013. (07:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...