Komentari

pahuljicasnowflake.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Sfera

    Da obrazovanje je nažalost podcijenjeno u Hrvatskoj. A kao hoćemo da budemo društvo znanja. Koji apsurd.

    avatar

    22.12.2013. (00:14)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    slažem se više manje sa svime.... osim što smatram da slijedeća može biti još gora, ali bolja teško... osim možda nekome privatno.

    avatar

    22.12.2013. (14:43)    -   -   -   -  

  • Neverin

    žao mi je što se to odražava na vas. Općenito se dotacije za kulturu i obrazovanje stanjuju svake godine iako su nam deklarativno puna usta kulture i znanja. Da mi je znati kako ćemo uzdići ovu zemlju bez ulaganja u znanje.

    avatar

    22.12.2013. (14:51)    -   -   -   -  

  • Domaći vicevi

    Volio bi da bude bolje, ali svaka godina je sve lošija

    avatar

    22.12.2013. (15:49)    -   -   -   -  

  • Pahuljica Snowflake

    Hvala vam svima na komentarima. Da, prosvjeta je u Hrvatskoj, nažalost, zadnja rupa na sviralu. Vidim, svi ste dosta negativni u pogledu na nadolazeću godinu, razumijem i zašto no, evo, od srca vam svima želim da vas ipak ugodno iznenadi! :)

    avatar

    22.12.2013. (17:30)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    ...nisam neki pesimista, više sam realan, i znao sam često vjerovati da će biti bolje, ali zaista mislim da još tonemo dublje i da ovo nije još dno...zato mi se čini da će 2014 biti gora od ove što se tiče države, zaposlenosti, i općenito financija...ali možda donese nekome više zdravlja i sreće, pa po tome bude bolja....pozz...

    avatar

    22.12.2013. (18:52)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    optimizam i sreću ne mogu donjeti drugi, koliko go oni dobri ili loši bili već samo osobna akcija. nigdje nije bajno i svugdje je teško na vaj ili onajnačin ali šansa uvijek postoji. u osobnoj akciji. :)

    avatar

    22.12.2013. (19:21)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @Pahuljica, pa kako se neće biti negativni, prošle godine su za kulturnu baštinu izdvojili samo 14 miliona kuna (16 kilometara autoceste koju ćemo dat u koncesiju Vrgorac-Ploče košta miljardu eura) da bi naposljetku, kada smo poslali papire na natječaje pri ministarstvu skresali dodatno proračun za 40%. Toliko o gluposti da je turizam naša gospodarska grana u koju ulažemo, kulturni turizam isti isto tako, "čovjek ključ turizma". "zemlja znanja". Tko god da se sjetio tih sintagmi rado bi tranširao te papiriće i da svaki komadić papira mora pojest.

    Prvo što je Finska učinila, kad se raspao SSSR, njihov najveći izvoznik, je bilo ulaganje u znanje. Mi ušparano ulažemo za otplatu kredita i preglomazne birokratske kaste (za koju sama država nema pojma o kakvom se broju radi). I vrapci na granu shvaćaju da to ne može stalno. Zato se i radujem padu svega ovoga. Što prije pad, to prije oporavak.

    avatar

    22.12.2013. (20:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...