Netko šeće ulicom, netko putuje u tuđinu, a netko čita i gleda o tome kako drugi provode vrijeme. Samo to. bez imalo gorčine. Ili zavisti. Lijep pozdrav.
18.12.2013. (15:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
baš sam na jednom skupu u Čavlima slušao o komparaciji između grobničkog i gradišćanskog dijalekta. Super mi je da je dijalekt kojeg su odnijeli tadašnji izbjeglice pred turcima mnogo arhaičniji od hrvatskog kojeg pričamo u domovini...
18.12.2013. (15:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin - istina, njihov govor ostao je konzerviran iz vremena kad su napustili svoju staru domovinu do danas. To je česta pojava kod etničkih stupina koje su odvojene od matice.
Geomire - ovo super izgleda. :-) Lebkuchen iz Austrije, lol. Medenjaci. Domaći su najbolji. :-)
Seoska idila - naravno da smo ponijeli i šalice. :-) Ne uzimamo ih često, a u kuhinji imamo par novih polica sa staklenim vratima, pa sam na njih lijepo složila šalice koje smo donijeli s putovanja. To sad tako dobro izgleda da se ni muž, koji se inače uvijek bunio zbog suvenira tog tipa, više ne buni. :-)
Valcer - hvala. :-) Inače, nije me bilo jer sam dosta dugo bila bolesna. :-/
Zlica - super! :-) Morat ću proučiti taj Pinterest, ali bojim se da bi mogao prerasti u (još jednu) internetsku ovisnost, pa ga se malčice bojim. A koju sličku si uzela, ako nije tajna?
18.12.2013. (21:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Predivan izlet; a kada kod vas nije bilo lijepo i ugodno?! Bravo! Čestitke; uživajte - a ja vrijedno radim i pišem i pišem i spremam taj doktorat.....Poklonit ću mu još ovu zimu.....Pusa, L+B+G
19.12.2013. (14:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijepo prikazan dvorac i sajam, volim ovakve sa autohtonim proizvodima. Čudi me kako nije bilo otvorenog restorana, kod nas mnogi do pola noći i dulje. (manje kobasica, a više paprike, rajčica, brokule, agruma, češnjaka i đumbira i nema prehlade).
19.12.2013. (15:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
[a href=http://pinterest.com/ target=_blank]Pinterest[/a] je prejednostavan, tako da nema puno proučavanja :-)). Ulogiraš, tj. registriraš se preko Fejsa, skineš programčić koji ti omogućuje pinanje slikica i uživaš :-)). Nakeljila sam fotku bora na prozoru, još od prošle ili pretprošle god, skupljam ideje za bor bez bora :-)).
20.12.2013. (06:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svidja mi se kako si nas prosetala dvorcem i standovima... kao da sam i sama bila tu. jedino bih rado da osobno pojedem kobasice i popijem kuvano vino.
20.12.2013. (07:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijepo je sve to, i ima se što vidjeti, ali zanimljivo je kako se čovjeku razvuče osmjeh na obično kuhano vino, a samo zato što ga se nisam sjetio raditi ni jednom ove zime, tj. sve do sada. Živjeli :)
20.12.2013. (10:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
apis
Netko šeće ulicom, netko putuje u tuđinu, a netko čita i gleda o tome kako drugi provode vrijeme. Samo to. bez imalo gorčine. Ili zavisti.
Lijep pozdrav.
18.12.2013. (15:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
baš sam na jednom skupu u Čavlima slušao o komparaciji između grobničkog i gradišćanskog dijalekta. Super mi je da je dijalekt kojeg su odnijeli tadašnji izbjeglice pred turcima mnogo arhaičniji od hrvatskog kojeg pričamo u domovini...
18.12.2013. (15:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
geomir
Prije dvi godine dogodio se advent.
http://geomir.blog.hr/2011/12/index.html#dan4
Otišo Švabo, , otišo Advent!! :-)))
I sad Geo aj ti u Švabiju!! :-)))
18.12.2013. (16:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
aaaa.... baš odlično. i - ponijeli i šalice? meni je Guzda zabranio, no ja se nedam. fućaš sajam bez šalice.. hi hi
18.12.2013. (19:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Vidim, nema te i baš se pitam kuda skitaš! Bravo za raport, nema putopisa bez tebe!
18.12.2013. (20:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Pinterestala sam jednu slikicu :-)).
18.12.2013. (20:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Apistia - lijep pozdrav i tebi!
Neverin - istina, njihov govor ostao je konzerviran iz vremena kad su napustili svoju staru domovinu do danas. To je česta pojava kod etničkih stupina koje su odvojene od matice.
Geomire - ovo super izgleda. :-) Lebkuchen iz Austrije, lol. Medenjaci. Domaći su najbolji. :-)
Seoska idila - naravno da smo ponijeli i šalice. :-) Ne uzimamo ih često, a u kuhinji imamo par novih polica sa staklenim vratima, pa sam na njih lijepo složila šalice koje smo donijeli s putovanja. To sad tako dobro izgleda da se ni muž, koji se inače uvijek bunio zbog suvenira tog tipa, više ne buni. :-)
Valcer - hvala. :-) Inače, nije me bilo jer sam dosta dugo bila bolesna. :-/
Zlica - super! :-) Morat ću proučiti taj Pinterest, ali bojim se da bi mogao prerasti u (još jednu) internetsku ovisnost, pa ga se malčice bojim. A koju sličku si uzela, ako nije tajna?
18.12.2013. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
neskroman sam, fale mi detalji iz hotela ;)
18.12.2013. (22:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
lijepo lijepo..jos to sve zalijes sa kuhanim vinom i sve super..
19.12.2013. (07:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Krasan izlet. Čini mi se da polako otpada 'kineska plastika' trebalo je
vremena da se ljudi uvjere i zasite. LP :)
19.12.2013. (11:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Predivan izlet; a kada kod vas nije bilo lijepo i ugodno?! Bravo! Čestitke; uživajte - a ja vrijedno radim i pišem i pišem i spremam taj doktorat.....Poklonit ću mu još ovu zimu.....Pusa, L+B+G
19.12.2013. (14:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
NF - vrlo rijetko snimam hotele.
Euro - kuhano vino je super, ali mi smo se ovaj put odlučili za punč s jagodicama raznim. :-)
Fra gavun - hvala. :-) Joj, nadam se da si u pravu, najiskrenije. Lijep pozdrav i tebi!
Luki - hvala! Sretno s doktoratom, sigurna sam da ćeš ga uskoro uspješno obraniti. :-) Pusa i tebi!
19.12.2013. (15:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo prikazan dvorac i sajam, volim ovakve sa autohtonim proizvodima. Čudi me kako nije bilo otvorenog restorana, kod nas mnogi do pola noći i dulje. (manje kobasica, a više paprike, rajčica, brokule, agruma, češnjaka i đumbira i nema prehlade).
19.12.2013. (15:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Opet ja mukte u obilazak, bolje išta nego ništa.
Sviđa mi se način na koji prenosiš svoja uživanja.
Lipi pozdrav:)))
19.12.2013. (16:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
[a href=http://pinterest.com/ target=_blank]Pinterest[/a] je prejednostavan, tako da nema puno proučavanja :-)).
Ulogiraš, tj. registriraš se preko Fejsa, skineš programčić koji ti omogućuje pinanje slikica i uživaš :-)).
Nakeljila sam fotku bora na prozoru, još od prošle ili pretprošle god, skupljam ideje za bor bez bora :-)).
20.12.2013. (06:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brigita3
Svidja mi se kako si nas prosetala dvorcem i standovima... kao da sam i sama bila tu. jedino bih rado da osobno pojedem kobasice i popijem kuvano vino.
20.12.2013. (07:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Sretni ti nadolazeci Blagdani..
20.12.2013. (07:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Kulerice, čestitam izdvojen komentar i vijesti s bloga!
Nadam se da si se oporavila.
Ako treba neki medicinski savjet, javi se.
20.12.2013. (08:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Lijepo je sve to, i ima se što vidjeti, ali zanimljivo je kako se čovjeku razvuče osmjeh na obično kuhano vino, a samo zato što ga se nisam sjetio raditi ni jednom ove zime, tj. sve do sada. Živjeli :)
20.12.2013. (10:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
*¨)
Tebi i tvojoj obitelji želim lijepe i radosne Božićne blagdane!¸.•*¸.•*´¨)¸.•*¨¨)
(¸¸.•´ (¸¸.•*
21.12.2013. (18:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uzorita
Lijepe fotografije i pozivnica na izlet u skoroj budućnosti. Pozdrav
22.12.2013. (00:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Krasan post, lutkice su mi baš slatke ;) Hvala na lijepim željama na postu :)
23.12.2013. (13:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
bio sam tamo, jednom davno. ali ne u dvorcu i u ovako lijepom ugođaju
23.12.2013. (20:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plastik
Sretan ti Božić, uživaj ove blagdanske dana s onima koji te vole i koje ti voliš.
25.12.2013. (11:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Sretan Božić!
25.12.2013. (13:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...