Komentari

magarac-jedan.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • apis

    Ono što je važno onima koji daju stipendije nije kako navodiš "materijal za fakultetsko obrazovanje" nego obrazovane osobe koje će biti podobne onima koji su na vlasti upravo u trenutku kad te stipendije dijele s figom u džepu da će im ti podobnici omogućiti vlast zauvijek.

    avatar

    17.12.2013. (21:00)    -   -   -   -  

  • Ama Gi

    Svakako bi trebalo i jednih i drugih... Prvih iz razloga koje navodiš, a drugih jer ima mnogo studenata koji započnu studij, no ne mogu ga završiti bez stipendije ili posla sa strane. Raduje me i žalosti istodobno kada vidim koliko ima studenata, mladih ljudi koji danas paralelno i rade i studiraju.

    avatar

    17.12.2013. (21:44)    -   -   -   -  

  • Neverin

    čemu financiranje studiranja kada onda taj potencijal daješ Kanadi, Australiji i drugim zemljama. Dok god tržište rada i fakulteti neće biti usklađeni, sve ovo će biti bačen novac, A druge zemlje će dobiti formiranu visokoobrazovanu osobu za nula kuna.

    avatar

    18.12.2013. (01:02)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Trebaju i stipendije srednjoškolcima :-)).

    avatar

    18.12.2013. (01:57)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    Vala, svaka ti je na mistu :)

    avatar

    20.12.2013. (11:53)    -   -   -   -  

  • križar

    Druže Magarče, ne znam da li Vam smijem poželjeti Sretan božić, Ali sam sigurna da Vam želim svako dobro u 2014..Živjeli i zdravi bili.
    Moju djecu, nikad niko nije stipendirao, ne zato što su bila loša, nego cenzus. Ja sam ih ipak odškolovala, i sad moja kći radi za 1600,00 kn( 20 god. školovanja, certifikati, jezici SVE) i stoga čemu bilo što.Mog sina to čeka na godinu. Trenutno sam u filmu BOŽE ČUVAJ HRVATSKU ODE JA( i oni) U ZEMLJU KATARSKU.

    avatar

    21.12.2013. (20:45)    -   -   -   -  

  • durica

    sretan božić!

    avatar

    25.12.2013. (01:25)    -   -   -   -  

  • Magarac jedan!

    @apistia možda si u pravu, uglavnom nekad su stipendije mjera da se udobrovolji građane, ali nekad i želja da se stvarno olakša studiranje.

    @Ama Gi slažem se s tobom, neka mjera između onh stipendija kojese daju prije početka studija i onih koje se daju nakon što se upišu studiji bi bilo dobro rješenje.

    @neverin to je već neki drugi problem, a pošto se sada ionako daju stipendije,ja sam za malu preraspodjelu unutar postojećeg sustava.

    @ZlicaOdOpaka pa onima koji se školuju daleko od doma i žive u učeničkim domovima bi i trebale, a za sve druge rješenje bi bilo u pojačanim dječjim doplatcima.

    @Nemezis e fala ti! :)

    @križar tebi i tvojoj obitelji želim sretan Božić i novu 2014. godinu i da ti se djeca zaposle i rade u normalnim uvjetima za normalnu plaću.

    @durica i tebi sretan Božić durice.

    avatar

    30.12.2013. (10:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...