Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Sfera

    To je strateški projekt. Njemački političari pregovaraju o strateškim projektima i budućnosti nacije a naši samo o foteljama.

    avatar

    07.12.2013. (21:28)    -   -   -   -  

  • skydiver

    Ako se potrudis (a uvjeren sam da neces) ustanovit ces da je danas njemacki CO2 'footprint' puno veci nego prije pokretanja 'Energiewende'. Sa svakim novim solarnim panelom i vjetrogeneratorom ce se i dalje povecavati. Izmjestanjem prljave industrije u siromasne zemlje taj efekt nije umanjen. Istina, vecim (tj realnijim) cjenama energije, stednjom i racionalizacijom ipak, uz Kinu, daju od sebe koliko god mogu. Nazalost, to je 'too little, too late'. Uporedi to s ovim referendumom; ako vecina srlja u propast onda je i rezultat jasno predvidljiv. Jos prije 40 g sve je to jasno i tacno predvidjeno (nazalost). Zakoni fizike su uvjek jaci od ljudskih..
    Velis; "Ulaganje u buducnost". Danas je dobro imati vizire oko ociju. zavidim ti..

    avatar

    08.12.2013. (02:02)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @skydiver: Prema podacima koje sam ja vidio (a trudim se) danas je njemačka emisija CO2 mnogo manja nego prije pokretanja "Energiewende". Moguće je da su podaci koje daje njemačka vlada, Svjetska banka, CIA itd. lažni, ali dok se suprotno ne dokaže, vjerujem da nisu. Možda bi nam mogao odati izvor svoje suprutne tvrdnje? (a uvjeren sam da nećeš...) :-(

    avatar

    23.12.2013. (03:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...