Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • catwoman

    Da upotpunim post komentarom s NP :

    Nema se što tko očitovati o ustavnosti pitanja, ako narod želi o nečem referendum i prikupi dovoljan broj glasova, ma kako glupo pitanje bilo, ono treba postaviti ljudima, pa ako većina zaokruži glupost, neka tako bude, to je bit demokracije.

    Upravo o toj temi razgovarah sa šogoricom, i sva očajna sjedoh za računalo, da se smirim od toga što sam od nje čula ... Naime, ona je općenito protiv referenduma, jer se tako troše novci iz proračuna, a ona si je odabrala tko će za nju odlučivati. Kap na vrh čaše je upravo činjenica da je prikupljeno dovoljno potpisa za glupo pitanje, dok se država ( politički oligarsi ) pobrinula da pametna pitanja u RU1 ne prođu, tako što je sama namjerno loše i izdajnički organizirala cijeli projekt preko svojih ' demokratski ' nastrojenih glumaca.

    I tako je sada u nedovoljno upućenom narodu gorak osjećaj kako samo prolaze glupa pitanja, i da nam onda referendumi ( neposredno odlučivanje ) niti ne treba.

    To je ono što je banda htjela, i to su dobili.

    Inače, mislim da su u ovoj priči homoseksulaci koji inzistiraju na terminu ' brak ', iako imaju sva prava iz partnerskih odnosa ista, još za debelu nijansu gluplji.

    Jer, prema njihovoj želji, možda ćemo sada imati brakove s mužem i mužem, ženom i ženom, mužem i ženom, i biti će potrebno dodatno pojašnjavati o kojoj se vrsti braka radi. Najspravnije bi bilo da se izmisle dvije nove riječi za vezu m i m, te ž i ž, da se ne troši vrijeme na daljnja razglabanja. To je čisto zbog funkcionalnosti i komunikativnosti nekog jezika.

    No, to se ne čini, jer onda ne bi bilo kokodanja s heteroseksualne strane.

    A kokodakanje je jedino što se traži od nekog naroda, da sam sebe zagluši i izludi.

    To je najaktualniji primjer zlomanipulacije mentalnim i emotivnim bićem naroda forsiranjem trivijalnosti preko svih medija, što je glavna njihova svrha i čine ju već dugi niz godina, no sada to postaje čisti fašizam ( kojeg, naravno, inputiraju nekom drugom, provjerenim stilom da je napad najbolja obrana ).

    avatar

    08.12.2013. (17:01)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Potpisujem svaku tvoju riječ! Pozdrav

    avatar

    10.12.2013. (07:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Zato se mi razbijamo u grupe koje su za šiju ili za vrat, dok nam svima zajedno oko te iste šije / vrata krupni kapital svojim vjerskim, političkim i intelektualnim, te nadasve medijskim marionetama steže uže i dalje.

    I zato je za ovaj puk janječeg mentalnog sklopa bitno hoće li pisati ćirilicom ili latinicom a ne koliko ima nepismenih i polupismenih i je li ispravno reći tanjur ili tanjir a ne je li pun ili prazan.

    avatar

    10.12.2013. (22:24)    -   -   -   -  

  • luciferijas

    Pravo na referendum se narodu mora dati.Ja sam bio ZA referendum o braku koju je opravdano organizirala udruga "U ime obitelji".Referendum je uspio a slijedi onaj drugi isto tako važan i daj Bože da uspije.Znadeš na koji mislim bez obzira bilo ti drago ili ne.Uspilim referendumom aktualna vlada je dobila pošten šamar i to joj je opomena da mora otići.Komunistička,titoistička vlada u Hrvatskoj je zlo.Vlada i žuti joj privrženi mediji su učinili sve da do referenduma ne dođe i rado čekali da ne uspije.Prešli se u svemu.Navodno puno košta...Nije li koštalo novaca a plaća se iz hrvatskog fonda,skup srpskog narodnog vijeća SNV na kojem se u Lisinskom u Zagrebu okupilo preko 1750 duša na poziv njihovog prcidenta Milorada Pupovca?Ja rado čitam Dnevno.hr i Tinolovka NEWS kao i portal hrvatskog kulturnog vijeća HKV i sve kolumne mi se tamo dopadaju,sve je poučno,ništa lažno i kad bi se za bolje sutra u Lipoj Našoj svi borili kao i oni,ta aktualna vlada bi brzo otišla s trona.Komunistički,titoistički zadrta bagra dovodi Hrvatsku i njen puk u propast.A komu se ćirilica piše,nitko mu ne brani a protiv sam dvojezičnih tabli ne samo u Vukovaru nego u cijeloj Hrvatskoj.Hrvatski branitelji su u pravu,ćirilica je simbol zla u domovonisnkom ratu i to je nepobitno.Na tebi je da li ćeš komentar ostaviti ili ne,tvoj je blog i post,ja sam iznio svoje mišljenje kojeg su svi hrvatski domoljubi.Pozdrav iz Gelsenkirchena!

    avatar

    13.12.2013. (06:47)    -   -   -   -  

  • luciferijas

    Plašim se tih zlobnih titoista
    oni su bolest guba
    na jednog hrvatskog domoljuba
    tiotista je više od trista.

    I dok ta guba u Hrvatskoj hara
    zemlja nikad da zablista
    sve veći kaos se stvara
    dušu i tilo domoljubima razara.

    avatar

    13.12.2013. (07:49)    -   -   -   -  

  • luciferijas

    www.mojarodnagruda.de

    avatar

    13.12.2013. (07:52)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Ljudi dragi, o čemu mi to pričamo! Evo, danas se i u EPH grupaciji pojavio suvusli članak:
    http://www.jutarnji.hr/prvi-put-u-hrvatskoj-ne-radi-vise-od-pola-lj udi/1146488/
    Ako ovo nije dovoljno da se svi, od predsjednika, preko vlade, oporbe, pa do svakog građanina, dignu na "zadnje noge", onda zbilja ne znam...
    Stalno govorim da mi se čini da smo pali ispod točke sa koje bi se mogli vratiti. U sebi, nadam se da imam krivo. Jutros, na trešnjevačkom placu - pustoš! Nema kupaca, čak nema reda niti pred štandom moje omiljene ribarnice, a nikada nisam došao a da nisam bio makar šesti u redu! Kod svih koje poznajem, promet se zadnjih dana mjeri na kapaljku. Treba već jednom postaviti prioritete. Prvi, najvažniji i jedini, radna mjesta! Bez toga nema ničega, niti socijale, niti ljudskih prava, niti školstva, niti zdravstva,niti ekologije. Krajnji je čas za temeljitu DEREGULACIJU, prvenstveno samozapošljavanja i postavljanje poljoprivrede na noge. Svi ostali "problemi" su periferni...

    avatar

    13.12.2013. (11:18)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ luciferijas ... samo piši što misliš, glavno je da ne vrijeđaš druge blogere, a ovdje ne vrijeđaš. Dakle - da se i ne slažem s tobom, ostavila bih ti komentar, a slažem se. Prvenstveno da trebamo referendume, a ne trebamo ćirilićne natpise, tim više što se i u Srbiji većinom piće latinicom. Da nije uvredljivo i zlonamjerno provokativno, bilo bi smiješno. Zbog ekonomske neisplativosti. Svi su dućani u Vukovaru s ćirilićnim natpisima još prije rata samoinicijativno prešli na latinicu, jer malo tko je ulazio u njih zbog nerazumljivih natpisa. I azijski narodi prelaze na latinicu, jer je to ( zbog engleskog jezika ) preraslo u svjetsko pismo, komunikacijsku bazu.

    Ona pjesma na tvom blogu "Hrvatskim mučenicima" je najbolja reakcija na postojeće stanje koje sam igdje vidjela ! Nisam je mogla tamo komentirati, pa ti zato ovdje kažem. Posve se slažem s tobom.

    @ sagi ... znali smo da Užas dolazi, ali nismo znali da će doći tako brzo. :- ((

    avatar

    13.12.2013. (22:59)    -   -   -   -  

  • luciferijas

    @ luciferijas ... samo piši što misliš, glavno je da ne vrijeđaš druge blogere, a ovdje ne vrijeđaš.
    Na moje komentare niste baš morali staviti ovo iznad što ste stavili ,ali eto,što je tu je.Ako mogu upitati,koga sam ja to zapravo vrijeđa i na koje blogere mislite?Na SEMPER CONTRA ili ih ima više?Odmah da vam napišem da ako ste negdje vidili da ja komentiram kontra napisanog onda je to moje osobno mišljenje ili istina koju sam želio dokazati.Ukoliko je bilo nekog,po vama vrijeđanja,onda je to bio odgovor uvridom na uvridu jer pravo da vam objasnim da nisam jedan od onih koji se drže one biblijske da ako on tebe gađa kamenom ti njega gađaj kruvom.Kad bi takav bio onda bi me još više internetski gazili.Vidite što se dešava sa Hrvatskom još od oslobođenja,za života Tuđmana je još moglo donekle iako su i onda postojale nepravilnosti ali nije se barem dozvoljavalo da se gazi po domoljubnosti,po zemlji Hrvatskoj,po njenoj slobodi koja je kako sam i pisao krvlju izvojevana.Za Račana i Sanadera vlade počelo je sve naopako,puno je kriv i narod jer im je sve to dopustio,narod je bio popustljiv,mekan,i sad imamo ono što imamo a to ne želimo.Ja sam u komentaru sve lijepo objasnio.Možda je za narod već kasno jer vlada je ojačala na prefrigan način,najbolji način je ovaj sa referendumima i najviše mi se dopada ono što spremaju hrvatski branitelji,stožer za Vukovar uz koje su sve udruge branitelja.U boj za narod svoj!Na mojoj www.mojarodnagruda.de je polje za komentiranje potpuno uklonjeno a post "Za dom sprmni" koji je tamo se vidi i na blogu pod kojim se javljam.Uklonjeno je polje za komentiranje a to sam tražio od Webmastera koji je stranicu uređivao a i sam mi je to preporučio jer stizali su razni komentari,uvridljivi,prijeteći i što još ne i zato je taj moj naum i naum Webmastera opravdan.Isti je slučaj i kod luciferijas.blog.hr,zatvorio sam komentare iz istih razloga a eto ja ću sad tamo komentare dopustiti pa se vi izjasnite što mislite.Srdačan pozdrav!

    avatar

    14.12.2013. (08:06)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ luciferijas ... u pravu ste, nisam trebala to napisati ( što ste istaknuli podebljanim slovima ), u to se nisam smjela petljati, istina. Zato se ispričavam.

    Slažem se da ne treba na kamen kruhom, to sada radi hrvatski narod, pa gle kamo je dospio. Sve je točno kako ste napisali.

    Srdačan pozdrav također !

    avatar

    14.12.2013. (21:20)    -   -   -   -  

  • Roselina

    Kažem da nisi ovdje aktivna, a vidi novog posta! No prepolitičan za ovu
    antipolitičarku, što znam da mi draga solarna mačka neće zamjeriti. :D

    avatar

    15.12.2013. (19:19)    -   -   -   -  

  • Roselina

    Moram te sad nagrditi! Neris blog je odavno pokojni, ni kostiju mu više
    nema a ti još držiš link do njega dok od Roseline nema ni 'rrr'.

    Evo ti greb po njuški, ffffrr. :))))

    avatar

    15.12.2013. (19:28)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Ti si Cat u drugoj, a mi u petoj dimenziji. Čak štoviše nismo ni sa ovog planeta. Nadasave i onkraj smo otuđeni od ovog što nas okružuje, te ne želimo interpolirati sa kvarnim i nižim oblicima života koji nas okružuju. ;)

    avatar

    16.12.2013. (10:24)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Cat ma šalio sam se ja sa onim da mi nismo sa ove planete. S tom izjavom sam htio napravit distancu od naše svakodnevice i političkih igrokaza. Sad kad mi kažeš da se spremaš za put na onu stranu, malo mi krivo što sam se uopće šalio na tu šemu. Isprike i s moje strane. Za utjehu ti mogu reći samo, kad izvuku tvoj broj ideš. A svima će nam izvući brojeve, prije ili kasnije... :(

    avatar

    17.12.2013. (20:30)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Manga, moguće sam pretjerala s autoprognozom, sigurno je samo da ništa nije sigurno.

    @ Gordone Wuf, Wuf ... ahahahaha :)))) Bravo, i fala na infiltraciji ! Kratko i jasno, a opet savršeno iscrpno rečeno.

    avatar

    18.12.2013. (02:22)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Gle Cat... bit će što mora biti. Na žalost (ili na sreću) naša mogućnost utjecaja na te stvari je minimalna. Ljudi odlaze svaki dan i to je jednostavno tako. Zato se ne treba zamarati sa stvarima na koje nemamo utjecaja. Postupaš i radiš u najboljoj namjeri, širiš pozitivu i to je to. Ako je suditi po fizikalnom zakonu o očuvanju energije, dobro se dobrim vraća. Znači postupajmo po onoj narodnoj - čini dobro ne kaj se, čini zlo nadaj se... a sud o tome tko je kako postupao ionako nije u našoj nadležnosti. Svako ti dobro želim :D

    avatar

    18.12.2013. (09:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...