I mi smo pravili kekse sa ljesnjacima, recept je slican ali ono sto sam naucila od tebe je ovo sa valjcima: ja sam, naime ,ono kao moja baka: tjesto razvaljaj pa casom komadic po komadic... ovaj tvoj nacin je izvrstan. Sretan ti pocetak adventa. Nadam se da ce slijedeci post biti sa nekog od beckih Weihnachtsmarkt -ova. Pozdrav!
02.12.2013. (07:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zlica - ti si jedna poetična dušica, zamišljam si prehladu kako bježi pred mirisima kolačića. :-) Hvala ti na lijepim željama. :-)
Gogoo - moram priznati da sam morala ići guglati da bih skužila što je prah zelenog nima. Sve ostalo imam kod kuće, a pijem vruću limunadu s medom. Hvala ti na komplimentu i savjetu. :-)
Brigita - ovo je zaista jednostavno, zar ne? Samo pazi da ti valjci budu sasvim, sasvim čvrsti od hladnoće, no nikako ne smiju biti zaleđeni, jer će pucati. Hvala ti, i ja tebi želim lijepi advent!
20 do asa - ajme, domaći lješnjaci! Moji baka i deda su ih imali, sjećam se tog okusa, nikad ih nijedni kupovni nisu mogli zamijeniti. Nadam se da će dobro roditi, pozdrav i tebi!
Mecabg - hvala! Također!
Euro - hvala! :-)
02.12.2013. (12:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Amaterka, hvala ti na lijepim riječima. :-) Ispod bombončića su posljednja dva preostala muffina, sasvim obična, svijetlo tijesto s komadićima čokolade, a nasljednice su ih ukrašavale.
06.12.2013. (01:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Keksiće ću praviti svakako, zašto ne probati i ove, što sam do sada radila s tvoje stranice nije bilo za "kutiju", inače to se kod mene slisti. A sad malo o tebi: Kad te uhvati grlobolja (znam da si već ozdravila kao i moj komp.), uzmi veliku žlicu meda, sok od jednog cijelog limuna, dobro promiješaj i dodaj 5 - 10 kapi propolisa (ovisno kojeg je postotka). Kašičicu po kašičicu u razmacima od sat, dva lagano gutati, držeći u ustima. Vrlo djelotvoran lijek, brz, a ne šteti. Cure su ti dobro odradile posao, a i ti svoj, a sada brini o zdravlju, lipi pozdrav:))))
14.12.2013. (16:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Nadam se da prehlada nestaje, otjerena finim mirisima :-)).
01.12.2013. (22:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo složen adventski vijenac, a i keksiće bih rado kušao (med, limun, malo praha zelenog nima i cimeta preliveno toplom vodom i grlo će proći).
01.12.2013. (23:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brigita3
I mi smo pravili kekse sa ljesnjacima, recept je slican ali ono sto sam naucila od tebe je ovo sa valjcima: ja sam, naime ,ono kao moja baka: tjesto razvaljaj pa casom komadic po komadic... ovaj tvoj nacin je izvrstan.
Sretan ti pocetak adventa.
Nadam se da ce slijedeci post biti sa nekog od beckih Weihnachtsmarkt -ova. Pozdrav!
02.12.2013. (07:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
20 do asa
...odlično...kad mi rode lješnjaci koje sam posadio ,radit ćemo ove kolače...i vijenac je super....pozz...
02.12.2013. (08:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Ugodni blagdani i brzo ozdravi...
02.12.2013. (09:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
lijepo,lijepo..i nedaj se ..
02.12.2013. (09:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Zlica - ti si jedna poetična dušica, zamišljam si prehladu kako bježi pred mirisima kolačića. :-) Hvala ti na lijepim željama. :-)
Gogoo - moram priznati da sam morala ići guglati da bih skužila što je prah zelenog nima. Sve ostalo imam kod kuće, a pijem vruću limunadu s medom. Hvala ti na komplimentu i savjetu. :-)
Brigita - ovo je zaista jednostavno, zar ne? Samo pazi da ti valjci budu sasvim, sasvim čvrsti od hladnoće, no nikako ne smiju biti zaleđeni, jer će pucati. Hvala ti, i ja tebi želim lijepi advent!
20 do asa - ajme, domaći lješnjaci! Moji baka i deda su ih imali, sjećam se tog okusa, nikad ih nijedni kupovni nisu mogli zamijeniti. Nadam se da će dobro roditi, pozdrav i tebi!
Mecabg - hvala! Također!
Euro - hvala! :-)
02.12.2013. (12:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
geomir
"Zabranjeno kopiranje, umnožavanje, objavljivanje ili bilo koja druga uporaba teksta i fotografija s bloga u bilo koje svrhe bez dozvole autorice."
Ajme,.... tek sad sam vidi ovu tvoju zabranu,
a ja već prije kopira, umnožio i pojeo ..... keksiće!!! :-))))
02.12.2013. (12:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Geomire, neka si, nadam se da je bilo u slast. ;-)
Upozorenje je za zle, zle ljude koji kradu tekstove i slike, pa na njima zarađuju, potpisujući ih kao svoje.
02.12.2013. (13:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Ovo je bio odličan kurs pravljenja keksa, hvala ti!
I čestitam ti fotoblog, zaslužen je!
02.12.2013. (15:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
uh al bih ja divlje tamanio plemenito ;)
02.12.2013. (20:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Angie
mmm.. ovo djelouje ukusno, nego kažeš 4 tjedna? ahahah :D
02.12.2013. (20:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Valcer - dvostruko hvala! :-)
NF - a misliš da mi nismo? :-D
Angie - imala sam istu reakciju. Keksi pojedeni u 24 sata. :-p
02.12.2013. (21:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Loch.
i klikla i lajkovala.
sad oću keks! :D
03.12.2013. (02:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Simplica
mmmmmmmmmmmmmmmm, kakvo spremanje u kutiju, hahahah
p.s. jesi li ti moja sestra, hahaha i ona je grammar nazi :)
p.s.s. jesam, riječanka sam :)
03.12.2013. (09:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Slatka tematika mi je draža nego pusta gramatika ;)
03.12.2013. (11:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marieto recepti
Brzo ozdravi jako lijep andvenski vjenac i oni kolacici. bok
03.12.2013. (18:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marija
Napravila - super ispalo ;)
04.12.2013. (22:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Loch - uzmi virtualni. ;-) (Hvala na lajku! :-) )
Simplica - i ja kažem, spremanje u kutiju, kakav humor! Nisam ti sestra, jer sam jedinica, ali svoju lijepo pozdravi! ;-)
Kalorijski restoran - vjerujem. :-)
Marieto recepti - hvala! :-)
EFZG DOP - baš mi je drago! Razveselio me tvoj feedback :-) , hvala ti!
05.12.2013. (14:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Vjerujem da su ovi krasni keksići izliječili i najgoru prehladu :) krasan stol s adventskim vijencem, mene zanima što se krije ispod onih bombončića?
05.12.2013. (19:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Amaterka, hvala ti na lijepim riječima. :-) Ispod bombončića su posljednja dva preostala muffina, sasvim obična, svijetlo tijesto s komadićima čokolade, a nasljednice su ih ukrašavale.
06.12.2013. (01:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Piton007
Božić je vrijeme kolača :))
06.12.2013. (11:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
i mene nešto zeza grlo, a jučer sam gledao Teoriju... da nije bazinga?
07.12.2013. (08:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Keksiće ću praviti svakako, zašto ne probati i ove, što
sam do sada radila s tvoje stranice nije bilo za "kutiju",
inače to se kod mene slisti. A sad malo o tebi:
Kad te uhvati grlobolja (znam da si već ozdravila kao i moj
komp.), uzmi veliku žlicu meda, sok od jednog cijelog limuna,
dobro promiješaj i dodaj 5 - 10 kapi propolisa (ovisno kojeg
je postotka). Kašičicu po kašičicu u razmacima od sat, dva
lagano gutati, držeći u ustima. Vrlo djelotvoran lijek, brz, a
ne šteti. Cure su ti dobro odradile posao, a i ti svoj, a sada
brini o zdravlju, lipi pozdrav:))))
14.12.2013. (16:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
koliko vidim,nisi ti bila taako bolesna. čim si mogla peći kolače...
18.12.2013. (19:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...