Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • sewen

    Danas je po Splitu.... pardon "splitu" (s velikim - malim S) kako san čuja kružila auto-povorka ZA!
    Umra san od srama!

    avatar

    30.11.2013. (17:40)    -   -   -   -  

  • Žena.Samo to.

    Baš tako, test na glupost !

    avatar

    30.11.2013. (17:47)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    hehe, da, baš ih gledam :)

    avatar

    30.11.2013. (19:16)    -   -   -   -  

  • lion queen

    zašto bi bili glupi oni što misle drukčije? možda ste baš vi glupi?

    avatar

    30.11.2013. (19:25)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    tvom mezimcu i tebi pusa

    avatar

    30.11.2013. (22:07)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Po nekim kriterijima ulazim u 2 % populacije, ali zašto se osjećam (a imam i neoborive dokaze da je baš tako) kao idiot. Ma zapravo znam, zato i nema upitnika, samo se već poslovično pravim blesav, što i nije osobito teško, bez obzira na žestoku konkurenciju (tu se slažemo, da se ne lažemo). Mogao bi u tu priču ubaciti skalu na beskonačnom pravcu na kojoj su idiot i genijalac tek dvije susjedne crtice, ali čemu, pametni ionako znaju o čemu pričam, a budale, kao i uvijek, neće shvatiti ništa, u svemu, tek ću malo namiriti vlastiti ego, a to mi sve više ide na jetra. Stoga, da, divim se vama idealistima, ja sam se odavno prizemljio da znam da sve o čemu odlučuje masa nije bitno, ma koliko se ljudi u bilo kom kontekstu uvjeravali da su značajni. Čak je i sam pojam mase širi nego si to većina od nas može priznati, tj. osobni odmak je više na razini forme, nego suštine. To je zapravo jedna od sofisticiranijih udica kojom manipulatori kupuju svoj mir ;)

    avatar

    30.11.2013. (22:35)    -   -   -   -  

  • sewen

    Respektirati svačije mišljenje, to je OK! Međutim, ako si ZA onda ostani u svom neznanju staložen i ponosan kao i oni PROTIV. Jer ZA ne znači da možeš "beštimati" one Protiv i mlatiti ih i pljuvati i razbijati....
    Ah - jedva čekam ponedjeljak da besmislenoj šteti dođe kraj pa da zbrojimo koliko smo se ponizili....

    avatar

    01.12.2013. (07:44)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    upravo tko kao što veli dražeN, sve o ćemu odlučuje masa je nevažno. važno.. bitno je samo ono što stvara pojedinac osobno u svom životu.
    samo jednom se živi,
    Bocaccio

    avatar

    01.12.2013. (10:32)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @LQ, em je brak već zaštićen em je ovaj vaš referendum simbol pošto će žene i djeca u braku i dalje osjećati ljutu ruku hrvatskog patriota, em omogućit ćete Mrkićki da zajaši političkim konsenzusom u politici osnivajući vlastitu stranku ili će biti nositelja u Hrast ili pulen HDZ-a. Ovo je samo dokaz da veliki ljubitelji ove domovine nisu ništa naučili i da bez i po muke mogu ponovo biti topovsko meso za tuđe interese. Jel to znak gluposti ili neukosti odluči sama. Sretno vam na pobijedi danas. Spasiti riječ od slova mora da je uzbudljivo. I osramotili Hrvatsku u svijetu.

    avatar

    01.12.2013. (12:44)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Klerici su postali agresivni?

    Na kojem to planetu?

    Mislim, ja sam glasao protiv, ali nije mi jasno gdje mogu pronaći tu agresivnost. Upravo su moja braća po glasu protiv bila ekstremno neugodna i nametljiva, čime su osramotili cijelu hrvatsku ljevicu i racionalnost/smirenost na kojoj bi se ona trebala temeljiti.

    avatar

    01.12.2013. (20:40)    -   -   -   -  

  • Simplica

    bravo prosvjednici i Jin!!!

    avatar

    02.12.2013. (15:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...