Komentari

mihaeru-gurubici.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Dnevnik toka misli

    Kad me neko pita s kojom bih se životinjom usporedila, kao totem, uvijek kažem vuk. Ali ako u tome postoje podznakovi, onda je čimpanza definitivno moj. Pamtim svako drvo na koje sam se popela. Zadnje je bila omorika, prije jedno tri tjedna, visine dvokatnice, kako bih skinula mačku s nje. ;))) Super tekst, uživala sam čitajući.

    avatar

    27.11.2013. (14:04)    -   -   -   -  

  • Ane

    Sinko moj, si dobro??

    avatar

    27.11.2013. (19:18)    -   -   -   -  

  • Dinka

    Vrlo duhovito opisano, s puno duha, interesantno i poučno. Poželjno što više ovakvih tekstova.

    avatar

    02.12.2013. (14:52)    -   -   -   -  

  • Mihaeru

    @DTM: Neki dan sam u lokalnoj menzi čuo također jednog stranca kako je probao neke bobice u parku za koje nije znao što su :). Ovo je fascinantno zajednička osobina koja vjerojatno Japance ostavi bez daha :D

    @Ane: Dok ima banana...

    @Dinka: Puno hvala!

    avatar

    04.12.2013. (14:18)    -   -   -   -  

  • Ane

    Pa mislim da nije cudno. Lijepe bobice bas zovu:probaj me. Zato se u parkovima i drugim javnim povrsinama ne smiju saditi otrovne biljke, iliti bobice.
    Znatizelja je prokleta stvar :)

    avatar

    07.12.2013. (00:01)    -   -   -   -  

  • faq

    Procitala sam pola, drugu polovinu cu kad se vratim. Stivo veoma interresantno kao i uvijek. Nije ni cudo da ima tako malo stranaca, a sto vjerovatno nije ni slucajno, jer je vrlo jasno da su oni svoju kucu uredili na svoje ugodnosti i da ih ma bas ni najmanje ne interesira kako ce se eventualni pridoslice osijecati. Pridoslice imaju samo 2 izbora, u potpunosti se asimilirati ili otici odakle su i dosli. Pa ako mene pitas logika im je sasvim OK.

    avatar

    28.12.2013. (11:59)    -   -   -   -  

  • Mihaeru

    @Ane: probati bobice na 'svom terenu' nije toliko strašno, ali zapravo taj nagon nije baš preporučljiv kad odeš u neku egzotičnu zemlju.

    @faq: Japan zapravo radi sve isto što rade i druge civilizacije koje funkcioniraju samostalno (njihov pristup nije ništa drukčiji od SAD-a, Rusije, Francuske...) samo što je za stranca malo teže adaptirati se na nj zbog totalne razlike u svemu, a pismo je glavni i prvi kamen spoticanja.

    avatar

    11.01.2014. (07:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...