Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • mrki

    MALA PRAVA SI KAŽE - MLADEN KIŠ IZ BJELOVARA...

    avatar

    28.11.2013. (15:31)    -   -   -   -  

  • gricko

    Država kao koordinator – institucija dužna je stimulirati branitelje svoje zajednice. Sofističkim stilom pojedinci lukavo koriste institucije za osobne potrebe što je slučaj u Hrvatskoj, pa ne služe hrvatskoj zajednici. Eto zašto se lukavi pojedinci usude, pa izjavljuju da je Hrvatska slučajna država . . , isti su stasali iz timokracije u oligarhiju iz hrvatskog nereda.

    Dakle, naivni branitelji su oni koji nisu u timokraciji i žrtve su lukavih ratnih profitera. Preostaje im dodatno žrtvovanje da bi se štitile potencijalne žrtve . . .

    A žrtvovanje pretpostavlja red, rad i disciplinu u stvorenim uvjetima - zdravim odnosima čovjeku. U Hrvatskoj, nitko ne može bolje od Hrvata odrediti što će se raditi i kako odlučivati.

    Uz napomenu da nikada nije dovoljno samokritike dok se djeluje - žrtvuje. Znači, ne umišljati već je dužnost čuvati i unapređivati uvjete života i braniti zajednicu od „branitelja“ profitera – timokracije – oligarhije, koja se i danas štiti neurednim državnim institucijama. Dakle, treba uvesti red u državne institucije, a svakojake profitere dovesti u red da bi čovjek mirno živio.

    Koji apsurdi da iz rata i poslije rata po „zaslugama“ „branitelji“ postanu tajkuni – oligarsi, da su iste stimulirali vlastodršci također tajkuni – oligarsi, dok ih je čuvala policija . . . i čuva hrvatska policija.

    Još apsurdnije, pripadnici timokracije - oligarhije se natječu, koristeći šablone bivših hrvatskih okupatora.

    Sve što su tajkuni uz pomoć nadležnih iz institucija Republike Hrvatske ukrali ili devastirali tvornice, poljoprivredu i. . . trebaju vratiti hrvatskoj zajednici . . .

    avatar

    29.11.2013. (09:43)    -   -   -   -  

  • CRNA LEGIJA

    MAJJKO MOJA SVI SMO MI USTAŠE, NISMO ZABORAVILI NAŠEG POGLAVNIKA ANTU PAVELIĆA I NDH...

    avatar

    29.11.2013. (13:38)    -   -   -   -  

  • ANTE P.

    MALA PRAVA SI !!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    06.12.2013. (22:36)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - Bj.

    Stožer za obranu hrvatskog Vukovara prozvao Budimira Lončara, Stjepana Mesića i Jadranku Kosor!

    "Jeste li znali da postoji institut imena IFIMES sa sjedištem u Ljubljani kojem je na čelu Budimir Lončar, počasni predsjednik instituta je Stipe Mesić, istaknuti član instituta je genaral JNA Blagoje Grahovac, a potpredsjednica je Jadranka Kosor?"

    avatar

    10.12.2013. (10:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...