Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • volejumozak

    Čuj, ovisi kako shvatiš "seksualno uznemiravanje" - mene su u mom dugom životu, kad bolje razmislim ŽENE seksualno uznemiravale (u smislu napastvovanja) više od nekoliko puta.

    Tako da me se anketiralo (postoji li takva anketa o muškarcima?) i ja bih rekao da su me žene seksualno uznemiravale/napastvovale više od nekoliko puta. Dvije od njih su me i udarile (u više navrata) i to (za njihove standarde sasvim jako i ozbiljno). Dobro, druga supruga me nije tukla. Ova treća me i dan danas zna udariti - ne baš tako često - recimo jednom godišnje.

    Nemam PTSP. :D

    avatar

    25.11.2013. (12:40)    -   -   -   -  

  • volejumozak

    I da, zaboravio sam napomenuti: ja nikad nisam uzvratio udarac niti sam ikad udario ženu (osim sestru kad smo bili djeca). Doduše, Dalmatinac sam (Parce mihi, Domine, quia Dalmata sum!) i priznajem da ponekad naglo i burno reagiram ali samo podizanjem glasa i intenzivnom gestikulacijom (sa fizički neprijeteće udaljenosti). Vidiš kako se moram precizno izražavat da bih preduhitrio komentare. :) .

    avatar

    25.11.2013. (12:49)    -   -   -   -  

  • Ronin

    Hrvatski white knight u akciji
    [a href=http://www.cropix.hr/include/w.php?id=389602 target=_blank]WK Koprivnica[/a]

    avatar

    25.11.2013. (20:04)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Ronin: stvarno genijalna slika :D

    Inače, nisam znao da postoje cipele s petom na vezivanje! Totalno otkriće...

    avatar

    25.11.2013. (22:58)    -   -   -   -  

  • Hopa

    Ohhhh, ova žena koju spominješ, o Bože....
    Takvi su nekad bili muškarci kad su "ognjem i mačem" osvajali :)
    Grozno je što takva žena na neki način zastupa i mene.
    Inače, ovo baljezganje koje je iznijela je upravo onaj tip hajke zbog koje se mladi muškarci ne usude biti muškarcima što ostavlja normalne žene s upitnikom iznad glave. I zaista rezultat ovakve borbe "za ženska prava" je izumiranje kvalitetnih žena (furka na slogan "jer ja to zaslužujem" ) ali i izumiranje pravih, zdravi, jakih muškaraca.

    Današnji mladi muškarci ( 20-28g) ili dobivaju menstruaciju koliko su udaljeni od zdravog, iskonskog pojma muškosti ili su agresivni kreteni.

    Njegujmo one zlatne preživjele primjerke pravih muškaraca ! I ne blatimo ih tako olako. Bit će nam svima ljepše. I u braku i izvan braka ;))

    avatar

    26.11.2013. (18:50)    -   -   -   -  

  • Vuk

    Lijepo je procitati jedan normalan komentar neke zene, kao ovaj od @Hope, koji u sebi nema mrznje prema muskarcima.

    No, s druge strane, Spenglerov Univerzalni Zakon kaze da muskarci i zene svake civilizacije, u svakoj epohi i na svakom mjestu, zasluzuju jedni druge.

    Pa ako "pravi, zdravi, jako muskarci" izumiru, a sve je vise onih koji "dobivaju menstruaciju" ili su "agresivni kreteni," bilo bi mudro da se zene zapitaju, ne nuzno sama @Hope, vec zene generalno, zasto je to tako i koliko su one uzrokom takvog stanja stvari.

    Musko ponasanje i promjene nisu nastale u vakumu, vec su tek odgovor na promjene i nove modalitete zenskog ponasanja.

    avatar

    26.11.2013. (21:38)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    Moram priznati da sam ugodno iznenadjen nedostatkom mizandricnih komentara kakve smo vec vidjeli puno puta pocevsi od muskoj zatucanosti koja pripada 15. stoljecu, opaskama o spolovilu itd. Niti znam niti je vazno je li to zbog toga sto takve osobe nisu procitale ovaj post ili zato sto su ustuknule pred racionalnim argumentima, ali samo neka ovako potraje sto duze.

    avatar

    26.11.2013. (21:39)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hah.

    Iskreno, poslije ovog Tuthmosisovog viralnog članka, potajno sam se nadao poplavi trollova i člancima sa zgražanjem diljem interneta :D Inače je ovaj post imao vrlo dobru posjećenost, tako da me kao i tebe začudio manjak komentara o veličini mog penisa.

    Sve pohvale Hopi za racionalno sagledavanje stvari.

    avatar

    26.11.2013. (22:37)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: 6 znakova da je vrijeme za prekid

    avatar

    27.11.2013. (19:56)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Ako ne želiš dildo u guzu, mrziš žene

    avatar

    02.12.2013. (13:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...