Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • e2

    (e!)

    avatar

    22.11.2013. (10:28)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    e

    avatar

    22.11.2013. (15:34)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    vjerovao ili ne ali slične stvari, ne na nacionalnoj osnovi dogodile su se svojedobno u Danskoj kada je ljevica došla na vlast. otprilike ista sranja kao što radi ova tzv. "hrvatska" ljevica. tek nakon što su počistili ljevicu Danska je postala onakva kakvu je danas poznajemo. i ne samo Danska već čitava Skandinavija.
    u Hrvatskoj redom sve samo trolovi koji ideološki i porodično potiču iz UdBAške strukture bivše države.
    no ono o čemu pišeš da bi se trebalo dogoditi, već se događa. demokratizacija ipak ide naprijed usprkos ćirilici. jednom se za svagda treba raščistiti sa ostacima bivšeg sistema a tek kad se to dogodi neće biti uzroka koji ovih dana donose posljedice u obliku događaja i izmišljenih ekscesa.
    jedino ... za potpunu demokratizaciju su potrebni mediji i sloboda medija koje u Hrvatskoj nema sve dok SKH-SDP i nasljednici Crne Ruke, kasnije Orjune, Aleksandra Karađorđevića - HNS imaju kontrolu nad medijima. i sve dok je EPHa i mafijaša Ninoslava Pavića koji je njihov igrač. Večernjak koliko god jak nije im dorastao jer ovi kontroliraju elektronske medije uključijući u Državnu dalekovidnicu koji su neusporedivo moćniji od tiskovina.

    avatar

    22.11.2013. (16:19)    -   -   -   -  

  • Srbin

    Stidece se vasi unuci vasih izjava i vaseg ponasanja kad tad. Shvatice iz kakvog naroda su potekli i kakva je zla taj narod cinio prema drugim narodima kroz istoriju. Trebalo vam je jebati mater jos u prvom svetskom ratu da su ljudi znali kakva cete govna u istoriji postati. Nisu svi Hrvati losi ali propaganda cini cuda i srbofobija vas trese. Jebote samo kad pomislim da u 21om veku, postoji razvijen narod u Evropi koji razbija table sa cirilicom. Vi prosto imate fobiju da Srbi samo razmisljaju o vama i da ste nam samo vi na umu. Jebe se Srbima za narod koji je svakom prilikom zabadao noz u ledja kao najveca bagra i ljiga. Vratice se vama u istoriji sva zlodela koja ste cinili... samo treba da odrastete kao narod i da najzad kompletirate vas jezik koji svake godine dobije 200 novosmisljenih reci iz cisto politickih razloga. Kada budete najzad odvojeni od ostalih balkanskih naroda lepo se uvucite nemackoj u guzicu i gutajte njihova govna narednih 1000 godina dok im se ne smucite vise.

    avatar

    22.11.2013. (23:28)    -   -   -   -  

  • nn

    srbin jedi govna

    avatar

    02.12.2013. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...