Komentari

voltaren-salt.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • voltaren

    ima desetak godina - posudio sam prijateljici knjigu za ispit, i kad mi ju je vratila, unutra je pisalo da joj je mama kupuila papuče i da je baš sretna zbog toga, tako nešto... jasno, nije pisala meni, nego joj je baš taj trenutak došlo da to napiše i tako... lijepo je kad čovjek može biti uistinu sretan zbog tako nečega :) podjetilo me to...

    tražio sam bubamaru šarenu ali mi iz prve nije uspjelo, morat ću za par dana opet. da nije već odletjela u toplije krajeve?
    da, a zašto su bubamare crvene i crvene, a nisu nekih drugih boja?

    bio sam u Poreču na jedan dan, i uspio se grudati u Gorskom Kotaru i zamalo okupati. ali je bilo ziiimmmmaaaa, uh. i grad je pust. nisam još bio na moru po zimi. neobično je vidjeti mjesto koje je ljeti prepuno u sasvim drugom izdanju.

    avatar

    29.11.2013. (12:54)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Još jedna zanimljiva prijateljica... zbilja ih imaš mnogo. To je još bolji poticaj za radost od običnih šlapa. Naravno, bit i nije u šlapama. Nego u onom toplom što bubamare nose na krilima, onom odakle im sve to crveno. Bio bi to stvarno prelijep poklon, uokviriti taj išarani list iz knjige, s tom bilješkom trenutka i pokloniti joj nakon toliko godina. Ne znam ženu, ali sam ipak sigurna da bi je obradovalo. Pokušao si s kupanjem u Gorskom Kotaru? Kako misliš, u snijegu? Onda kužim da je bilo zima... A vjerujem da ti je bilo neobično u turističkom mjestu bez turista. Meni se pak čini da je ovako "pravije to", vidiš mjesto jasnije onakvo kakvo zbilja jest, osjetiš bilo žitelja koji dobrim dijelom i čine mjesto. Meni je na moru predivno u ranu jesen, još uvijek je ugodno toplo za kupanje i šetnje, a nema više gužve od ljudi. Ljepše, a zamisli, osjetno jeftinije nego u sezoni. Stvarno :), nisi se okupao samo zato jer je bilo zima?

    avatar

    03.12.2013. (19:37)    -   -   -   -  

  • voltaren

    Otkad imaš novije računalo, možda imaš i brži internet? Ili još uvijek ne možemo biti super-turbo-moderni i stavljati i video klipove?

    avatar

    03.12.2013. (19:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...