Komentari

inasplayground.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • DreamOfStone

    http://www.index.hr/vijesti/clanak/vi-koji-galamite-na-pedere-lezbe-srbe-i -ateiste-nasjeli-ste-na-najstariji-moguci-trik-zavadi-pa-vladaj/712623.aspx

    avatar

    21.11.2013. (20:33)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Dovoljno je kao vjernik pročitati Bibliju, pa čovjeku postane jasno što Bog hoće, a što neće. Možda samo onu prispodobu o korablji i Noi, koji je trebao uzeti po par od svake vrste životinja. Bog nije rekao Noi da uzme dvije ženke, niti dva mužjaka od svake vrste, već je odredio koga će Noa uzeti. Ako tebi temelji tvoje vjere nisu do sada pokazali što je Bog htio, niti neće. Valjda Bog ima svoje razloge zašto nekim ljudima nešto nacrta, a oni ni tada ne mogu skužiti.

    avatar

    21.11.2013. (21:03)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    Ako se Isus odrekao Starog zavjeta, ako papa poziva na toleranciju, onda ne znam što 700.000 Hrvata traži ovim referendumom... Jedna web stranica (http://referendumsko.info/) je sve savršeno objasnila. Meni dosta.

    avatar

    21.11.2013. (21:28)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Sve je pitanje ljudskih sloboda . I na tom pitanju se posrće i pada

    avatar

    21.11.2013. (21:47)    -   -   -   -  

  • ina

    @Dream Of Stone: Zapravo se slažem s tim da takva pitanja poput ovog referenduma i ćirilice u Vukovaru savršeno služe tome da posvađaju narod i da se ljudi okrenu jedni protiv drugih i zaborave na veće probleme. No referendum je svejedno tu.

    @Lion Queen: Zanimljiva je ova činjenica o Noi na koju si se pozvala. Slažem da se to može protumačiti na taj način, ali isto tako tu se radilo o produžetku vrste, a ne o samom sparivanju. Hoću reći jasno je svima da dvije ženke ili dva mužjaka iste vrste ne bi mogla doprinijeti nastavku vrste zato su bili potrebni mužjak i ženka svake vrste. No isto tako ima slučajeva gdje pas zamjeni roditelje mačiću i slično.

    @D.S.O. : Trenutni papa mi se čini kao velik čovjek upravo zbog pozivanja na toleranciju. Hvala ti za link.

    @annaboni: Hvala na komentaru.

    avatar

    21.11.2013. (22:15)    -   -   -   -  

  • križar

    iskreno i sama sam sluđena i najiskrenije i jedni i drugi mi idu na živce.Meni osobno sve počinje i završava samo s ljubavlju i poštovanjem, SVAKI međuljudski odnos.
    A ovo arlaukanje i mentalno nasiljavanje i s jedne i s druge strane nema veze ni s jednim niti sa drugim, a najmanje s ljudskim slobodama.

    avatar

    21.11.2013. (22:24)    -   -   -   -  

  • Kouni

    Stvarno mi već ide na živce da me netko naziva homofobom, pračovjekom a od danas sam po riječima ministrice Pusić i terorista samo zato što se moj stav nekom ne sviđa. Zašto bi za rađanje fizički potpuno zdravim ženama dopustili da posvajaju djecu ako se njima spolni odnos sa muškarcem gadi pa su za partnera izabrali ženu. Lezbijke prema tome ne moraju na porodiljni... pretpostavljam da će se i poslodavcima takvi zaposlenici više sviđati. Nitko od nas ZA ne mrzi gay zajednicu... samo imamo svoj stav. Baš me zanima hoćete li tako braniti i prava pedofilske zajednice... koja je usput budi rečeno priznato seksualno opredjeljenje u nekim zemljama.

    avatar

    21.11.2013. (22:44)    -   -   -   -  

  • borut

    Ja sam za KAMIN, ako nisam bio dovoljno jasan u prethodnom komentaru:-)

    avatar

    22.11.2013. (18:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...