Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • borivoj

  Neki čudni ljudi

  Na dan koji postoji samo za tišinu i pijetet neki 'čudni ljudi' su odrađivali svoj pakleni plan bez emocija, bez pijeteta i bez poštivanja osjećaja prisutnih, piše Skrpun. Dan kad je izvršen državni udar. Da, upravo to! Teško je to napisati i izgovoriti ali to se dogodilo u Vukovaru 18.11.2013g. Blokirao se prolaz državnom vrhu u svojoj zadaći! Pogledajte trenutak susreta dviju kolona u Vukovaru. I na koncu čemu sve to? Čemu zagorčavati život koji i tako traje svega pedesetak godina ako ne računamo pelene prije i poslije. Radi 'prijestolja'? Čemu takav život?

  Post skinut s BLOG.hr

  avatar

  20.11.2013. (08:52)    -   -   -   -  

 • borivoj

  KAD GOD većina ima POTREBU naglašavati da je VEĆINA, nešto s tom većinom ne štima...

  Komentar skinut s BLOG.hr - > Samohrana majka @ ...šok za sistem..

  avatar

  20.11.2013. (08:56)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Odločilne prve minute pri reševanju življenja

  Gotovo se vam je že primerilo, da ste se znašli na kraju prometne ali kake druge nesreče ali pa zgolj ob človeku, ki je potreboval nujno medicinsko pomoč. Verjetno je bil vaš prvi vzgib poklicati reševalno službo alipo domače rešilca.

  Če ste sredi mesta, pomoč praviloma pride hitro, odzivni čas je zgolj nekaj minut. Kako dolge ali kratke so se vam zdele te minute, je bilo odvisno od težavnosti poškodb oziroma stopnje življenjske ogroženosti.

  In zdaj si zamislite, da ste ob človeku, ki nujno potrebuje pomoč, vendar ste daleč od bolnišnice ali zdravstvenega doma, zaradi težje dostopnega terena pa bi tudi reševalci do vas potrebovali pol ure ali več. Kaj boste naredili, kako boste ukrepali?

  Več »

  Uredništvo Pozitivk: Aleš, Igor, Tomaž, Gape

  ------------

  SONČNA pošta

  avatar

  20.11.2013. (09:41)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Život nakon Fukušime: istinita priča iz Japana

  "Nakon razornog zemljotresa i nuklearnog pakla koji je zadesio Fukušimu, napuštamo istočnu obalu Japana i doseljavamo se u Kyoto u potrazi za zdravijim okruženjem, pre svega za djecu.

  Potreseni ovom katastrofom i odnosom elite prema njenim posljedicama, s posebnim žarom posvećujemo se prirodnim načinima ishrane, liječenja i pravljenja dobre hrane.

  Tako, ima već dvije godine kako radim na jednoj farmi u neposrednoj blizini Kyota, uzgajamo povrće bez upotrebe kemikalija.

  Svakodnevno sam zagledan u bogatstvo, ali i oskudicu svijeta čiji sam dio. Promatram obilje darova prirode. Vidim kako nas priroda svojim darovima hrani, liječi i krijepi, kako nam nježno pokazuje put.

  Vidim i kako smo nezahvalni, kako smo oholi, arogantni i grubi, kako se darovima poigravamo i kako sijemo pustoš..."

  Pročitajte više
  Od sada dostupno u Alternativa Webshopu:
  Organski začini Lebensbaum  Pregled svih začina
  WWW: alternativa-za-vas.com
  FORUM : alternativa-forum.com
  STORE : alternativa-webshop.com
  EMAIL: kontakt@alternativa-za-vas.com
  TEL: +385 (33) 731-922
  MOB: +385 (0) 99-640-7446
  NOVO: Skinite našu besplatnu mobilnu aplikaciju!
  Android Iphone/Ipad

  Pridružite nam se na:


  Copyright © 2013 Alternativa za Vas.

  avatar

  20.11.2013. (09:44)    -   -   -   -  

 • borivoj

  “LJUDE NISTA NE GANE VISE OD ZDRAVE
  PAMETI I POSTENOG PONASANJA”. Ralph Waldo Emerson

  avatar

  20.11.2013. (09:46)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Kušac - Udruga za unapređenje kvalitete življenja Crikvenica

  organizira
  VIKEND BESPLATNOG ISCJELJIVANJA

  23. i 24. 11. 2013 god. od 9,00 do 18,00 sati

  u Gradskoj športskoj dvorani u Crikvenici  Članovi udruge Kušac iz Crikvenice i nihovi gosti poklanjaju građanima Vikend besplatnog iscjeljivanja, kao božićni poklon.

  SVI STE DOBRODOŠLI!

  Imat ćete priliku isprobati niz raznovrsnih tehnika iscjeljenja i samopomoći kao što su: Reiki, TAT, EFT, H'o oponopono, Soul work, Barsi, Tesla metamorfoza, Kristaloterapija, Iscjeljenje orgonitima, Psihokibernetika Essena, Theta healing, Quantum healing, Intuitivna i aromaterapijska masaža, Holistička terapija i dr. Možete zatražiti poruku iz Izvora, nabaviti orgonit za vlastitu upotrebu i kupiti vodu energiziranu na ljubav, zdravlje ili obilje, kao i energizirani podmetač za pročišćavanje hrane i pića od štetnih tvari, nabaviti narukvicu koja štiti vašu auru, izvući anđeosku karte ili potražiti odgovore uz pomoć tarot karta, a očekuje vas još niz iznenađenja. Tijekom vikenda održat će se besplatne radionice EFT-a i tehnike H'o oponopono, a biti će još i niz prezentacija novih korisnih i zdravih proizvoda.  kusac.crikvenica@gmail.com, www. udruga-kusac.hr

  avatar

  20.11.2013. (09:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...