Komentari

lobotomizator.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • daniela1

    birokracija, brate. od kad se prva ideja boga pojavila postoje i oni koji bi ekskluzivu na tumačenje tog bića sebi prigrabili. i sve ostale božje čestice tako doveli u podređeni položaj. david icke bi rekao da je to ono reptilsko u nama. aeh, složeniji smo nego što mislimo. ali bez te podvojenosti ili čak šizofrenosti, ništa vidljivog ne bi postojalo.
    (a nevidljiva jednota se na sve te nedoumice smijulji-"hihihi, sad će reći-god hate us all!" i smišlja nove ;))

    avatar

    18.11.2013. (14:19)    -   -   -   -  

  • CroDruid

    To ti je sve evolucija brate! :o)

    http://youtu.be/aDaOgu2CQtI

    avatar

    18.11.2013. (14:28)    -   -   -   -  

  • Neverin

    neprežaljiva knjiga koju sam izgubio, Povijest kršćanstva, Giovanni Filoramo i Edmondo Lupieri objašnjavaju kako su kršćani morali preuzeti Stari Zavjet jer su pred očima politeista, ali i židova bili siročići bez povijesti i tradicije. To je razlog zašto nam je tako zbunjujuće što je Bog u Starom zavjetu tako drugačiji od ovog u Novom. Nažalost prihvaćanje bez kritike onog što piše u Starom zavjetu je dovelo do mnogo neopisivog zla pod okrivljem prave vjere.

    avatar

    18.11.2013. (15:13)    -   -   -   -  

  • Euro

    moze se tumaciti kako kom pase...
    Meni nikada nije bilo jasno da je Bog stvorio Adama i Evu..I onda su oni imali djecu..I kako dalje ..Znaci po incestu,sestra sa bratom,brat sa sestrom,mama sa sinom,tata sa cerkom...neka mi netko objasni...

    avatar

    19.11.2013. (08:22)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    ja sam dobil za uho kad sam to pital svećenika na vjeronauku u crkvi.

    avatar

    19.11.2013. (09:36)    -   -   -   -  

  • ilumino ilumnio

    meni se čini da si bijesan na Boga a nebi trebao biti već na sotonu uzroka tog zla u svijetu. ono što ti sve želim reći ne stane u redak ili dva. ali volio bih kada bi razumio to bolje sve što te zanima i zapitkuje. pusti religije i i autoritete! neka se oni bave svojim poslom. a ti ako stvarno iskreno tražiš odgovore možeš naletiti na najveći odgovor svog života ako postaviš najvažnije pitanje i vjeruj mi on te voli više od ikoga. &)

    avatar

    19.11.2013. (19:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...