Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Neverin

    nisma ni ja uspio tamo gore, kao ovdje me čeka neki psao, na kraju ispalo da posla ovog tjedna ni tako da sam ga bezveze preskočio :(

    avatar

    19.11.2013. (16:18)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Ah, da se i ja pospem pepelom :-)).
    Preko tjedna nisam stigla, vikendom sam se izležavala te tako propustila i Noć kazališta. Vox Feminae sam potpuno smetnula s uma.
    Tja :-)).

    avatar

    19.11.2013. (20:03)    -   -   -   -  

  • amaterka

    Nisam godinama bila na Interliberu jer mi je prilično daleko, ali zato nikad ne propustim pulski Sa(n)jam knjige. Knjige po akcijskim cijenama često nabavljam preko Superknjižare :)

    avatar

    20.11.2013. (17:03)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Ponuda zanimljivoga je takva da ni tri paralelna života ne bi bila dovoljna da se nasluti njena punina, pa što god učinili, ili ne, sasvim sigurno smo puno više toga propustili ;)

    avatar

    20.11.2013. (22:54)    -   -   -   -  

  • Iva

    "Tuđinku" počela čitati na engleskom, čini se zabavno. "Čitanje u mozgu" bih i ja htjela pročitati, ali mislim da će na red tek dogodine. "Sukob" pročitala prije nekoliko dana. Jedna od onih kratkih knjiga koje te tako lijepo protresu, da ti pootpada koji komad crijepa s očiju i moraš progutat koju knedlicu pred prizorom. Intelektualno cjepivo - malo boli, ali ti je drago što si se cijepio. :) Kroz narednih 10ak dana mislim natipkati nešto o njoj na svom blogu www.bibliovca.com, pa si mi dobrodošla ako te zanima. :)

    avatar

    17.12.2013. (15:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...