Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • dolje nazadne budale, nap

  Tko uopce vise igdje u svijetu gradi elektrane na prljavi otrovni ugalj|?

  Nigdje nitko.

  Samo nase budale pokusavaju i bosanci u livanjskom polju gdje zele izgraditi elektranu na ugljen lignit kojega ima u izobilju u livanjskom polju.

  Ako bi se taj suludi ludacki scenerij ostvario, bilo bi unisteno livanjsko polje, zatrovane sve vode do Splita i dalje, a sumpor bi otrovao zrak sve do Dalmacije. A turizam bi nestao, jedina grana u hrvatskoj privredi koja jos zaradjiva.
  Sve normalne napredne zemlje grade solarne elektrane, stovise privatnim osobama koji instaliraju solarne celije na svoje kuce vracaju veliki iznos novca, (skoro sve) natrag kojeg su potrosili.
  Ali to su normalne zemlje, sa normalnim ljudima i normalnim politicarima koji rade za dobro svih i ne kradu sebi,pa imaju normalne napredne zemlje dok u Hrvatskoj i Bosni to nije slucaj.

  Nazalost.

  avatar

  15.11.2013. (03:05)    -   -   -   -  

 • YEEE

  U OVON SLUCAJU radi turizma i poljoprivrede i nako zatrovanon jugu ,povoljnije bi bile solarne elektrane ,zato treba referendum zahtjevat prije ikakvog dozvoljenog projekta ,DA NAS NE POTRUJU ,A NA OTROVANIN KASNIJE NE PRAVE NOVCE ,

  avatar

  15.11.2013. (07:34)    -   -   -   -  

 • barbir

  Da bi se cijela Dalmacija elektrificirala solarnim panelima bilo bi dovoljno 2/3 toga novca.Niti će hrvatske firme graditi termoel.niti će hrvati upravljati termoel. niti će itko iz Ploča Tu raditi osim čistačica,zaštitara i vrtlara a najmanje se gradi za hrvatske potrebe.Struja će uglavnom putem Bosne,kapital će u Englesku a nama ostaju kancer prašina,upropaštena poljoprivreda i turizam,iseljavanje ili ubrzano umiranje.I tako Hrvatska pade bez ijednog ispaljenog metka.Svi oni koji potenciraju izgradnju "ćumurane"već imaju stanove po EU tako da ih kancer posebno i ne zanima,nego samo zarada.Nešto će profitirati grad Ploče kroz komunalne naknade ako uopće itko bude želio tu živjeti,nešto radnici koji budu tu radili od kojih će malo tko dočekati penziju,a najviše će profitirati Bankaroidi vlasnici Luke koji jedva znaju gdje je ta firma,ali jako dobro znaju da je to zlatna koka i koje ljudi niti njihovo zdravlje uopće zanimaju.Hrvatima nikad nije manjkalo domaćih izdajnika pa neće ni sada.A narod,to je lako,malo mu pojačaš NaCl u pitkoj vodi i on bude miran i nezainteresiran poput stanovnika" Aušvica" .

  avatar

  15.11.2013. (18:58)    -   -   -   -  

 • dolje nazadne budale, nap

  eu je odavno zagadjena teskom industrijom, i zemlja i voda, i zrak i more. sve.

  sada zele zagaditi i unistiti nas zajedno sa deset posto provizije (mita) domacih komunistickih izdajnika. fujjjjjjj

  ne dajte im! borite se!

  avatar

  16.11.2013. (00:29)    -   -   -   -  

 • Wonder

  Da je HDZ na vlasti sve bi nam cvalo.

  avatar

  16.11.2013. (06:20)    -   -   -   -  

 • Neretvanin

  Ovo je projekt plocanskog hdza na celu sa pavlovicem.

  avatar

  16.11.2013. (22:24)    -   -   -   -  

 • Uskok

  Ovo gore nije napisao Neretvanin nego miyerni Spasoje

  avatar

  17.11.2013. (00:40)    -   -   -   -  

 • DoliHDZ

  Odlučuje onaj tko treba i tko je legalno od naroda izabran.

  avatar

  17.11.2013. (09:38)    -   -   -   -  

 • uskok

  ...manjinskoga.

  avatar

  17.11.2013. (22:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...