Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    stalno u knjižnici trazim "Cetvorosatno tijelo", ali nikako da ga ulovim, ali ako bolje razmislim, nemam ni cetiri sata slobodna vremena

    avatar

    13.11.2013. (21:41)    -   -   -   -  

  • Izgubljeni

    Hvala na preporuci, svakako ću pročitati..

    avatar

    14.11.2013. (05:57)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Kao da Leonardo da VInci nije krvavo radio :-)).

    avatar

    14.11.2013. (06:46)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Ovdje su knjigu reklamirali kao knjigu koja pokazuje kako do vise vremena,vise novca, vise zivota. Koncepcija nije losa, pa zar cesto nismo govorili kada smo bili mladji da bi bilo bolje prvo ici u mirovinu dok si jos mlad a poslije raditi (malo sale). Ovo bi bilo zgodno naprimjer za zene koje zele karijeru i djecu jer bi imali vremena za oboje, to je samo primjer. U pricipu mi se ne dopada njegov stav jer dijeli svijet u bogate i siromasne.

    avatar

    14.11.2013. (07:40)    -   -   -   -  

  • Bookworn

    Slažem se s tobom, osnovni je problem (ili bolje rečeno, osnovno je pitanje) što svatko od nas želi u svome životu. Previše sam puta čula odgovor "želim se obogatiti", a što nakon toga - Bog zna. Ni meni se ne sviđa to omalovažavanje rada, ali čini mi se da to postaje moderno- ako radiš, glup si, trudiš li se, isto tako, ako uživaš u svome poslu onda sigurno nemaš život izvan njega, bar ne onaj vrijedan življenja. I moram priznati da mi se to nimalo ne sviđa.

    avatar

    14.11.2013. (17:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...