Komentari

magicfrog.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • kira

    čitam tvoj blog i mislim si ok možda se taj tvoj prijatelj, cimer sta vec opameti i vidi koji kurac zapravo propušta i onda pošto sam čitala od novijih prema starijim postovima skuzim da je ipak bivši.... bez uvrede ali mucis sam sebe, njega il treba opalit nekom tavom po glavi da dode sebi ili ti trebas nastavit dalje, pustit sve u kurac i nac laksi način da napokon ti budeš sretan a ne pokušavat usrećit nekoga zbog kog si sjeban...trenutno to nije zasluzio.... NEĆEŠ ZAUVIJEK BIT SIT OD MRVICA...

    avatar

    11.11.2013. (23:19)    -   -   -   -  

  • Nisa

    I nećeš zauvijek bit sit od mrvica i svi mi ovdje piskaramo kako trebaš biti jak,napravit rez,otpuhnit se u drugom pravcu kao da je to mačji kašalj.Vjerovatno ti savjetujemo one šablonske odgovore koji se i nama serviraju dok odgađamo neminovno.
    Jednostavno je,izbaci svoju tugu i osječaje,s vremenom postaje ipak lakše i lakše,polako se odvija taj proces,ali dođe
    Bol je neizbježna,ali je dugotrajna patnja izborna

    avatar

    12.11.2013. (00:38)    -   -   -   -  

  • StoneStory

    puno ljudi dolazi i odlazi iz nasih zivota, tako valjda mora biti i to treba prihvatiti, da vrijeme lječi rane, istina je :)

    avatar

    12.11.2013. (09:59)    -   -   -   -  

  • TDW

    Sjećam se sličnih osjećaja od prije... uh, sad već skoro 8 godina, kad sam od muke počeo pisati blog, jer se nisam znao nositi s time... Čak sam pokušao svoju tugu i gorčinu pretvoriti u strip. I danas ga crtam, ali ne više s istim namjerama kao na početku. Odavno sam iz njega izbacio lik bivšeg i ne mogu vjerovati da sam ga tad upravo zbog njega pokrenuo. Valjda su blog i strip ispunili svoju ulogu... Zato slobodno piši, meni je barem rješenje bilo bliže svakom novom riječi.

    avatar

    12.11.2013. (09:59)    -   -   -   -  

  • funky mama

    sranje je stat u nečemu što ne valja, veliko sranje. i puno je gore čekat i očekivat bol, nego doživit samu bol radi rastanka. to zapravo predstavlja oslobođenje. na kraju krajeva, svi smo odgovorni sami za sebe, ali zapitaj se vidiš li se u tome za godinu, dvi, tri, deset. ako tvoje srce na to odmahne glavom, pakiraj kufere. niko radi toga ne mora bit loša osoba, i obojica ste iz toga naučili, ali nekad je vrime jednostavno za krenit dalje. drži se, uz tebe smo!

    avatar

    12.11.2013. (10:02)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja jednu svoju bivšu godinama nisam mogao preboljeti, i moram priznati da ju nakon 7 i dalje volim, mada je ratio uključen i želi joj sve najbolje. Ali stvarno je bilo kontraproduktivno patiti toliko.... izgubljeno vrijeme.

    avatar

    12.11.2013. (11:09)    -   -   -   -  

  • Magic Frog

    @And all I loved, I loved alone...
    Trebam ja doći zdravoj pameti i pustiti ga. Svjestan sam da se mučim...ali jebi ga. Biti će bolje sutra, kažu..

    @Nisa
    Dobro si to rekla. Patnja je vlastiti izbor za kojeg još nemam trenutno stange da je prekinem.

    @StoneStory
    To je činjenično stanje, sa tim se treba pomiriti. Ništa nije vječno.

    @Tonique DeWeen
    Tvoji komentari mi pružaju veliku utjehu zadnjih dana. Nikada prije nisam pisao, osim sudbonosnog dnevnika. Do prije neki dan mi nije uopće palo na pamet zapisivati svoje misli (radi traume od prije :D ). I nekako se spontano dogodilo da sam počeo pisati ovaj blog radi tuge, bijesa i razočarenja koje osjećam. I pruža mi utjehu. Sa svakom napisanom rečenicom olakšavam sebi patnju i čitajući postove iznova i iznova dolazim do određenih saznanja. ..

    @funky mama
    Sranje je svaki puta kada u životu ne voliš sebe, ne poštuješ se i dopuštaš si stvari koje ti ne čine dobro. Učimo iz svake situacije, svaka propala veza ostavlja trag na nama. Tako učim i ja, a svakim danom sam jači i snažniji :D

    @neverin
    Razumijem te. Nekako i moja razmišljanja idu u tom smjeru. Možeš ti nekoga voljeti, ali nije normalno da mučiš sam sebe . Treba se znati osloboditi, meni to još nije uspjelo...

    avatar

    12.11.2013. (20:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...