izgleda stvarno privlacno, a cak se ne cini toliko tesko za napraviti kako sam uvijek mislila...nazalost, jos ih nikada nisam sama pravila, ali mislim da je vrijeme za isprobati :) hvala za recept:)
12.11.2013. (10:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Odsutnost matične ploče, u pravu si, riječ je o kalorijskoj bombi.
Zlica, :-)
Brigita - ovisi o tome kakvu čokoladu staviš. Ako upotrijebiš običnu mliječnu (ili bijelu), skroz će se otopiti. Ja sam stavila čokoladu za kuhanje, koja je nešto tvrđa, pa se otopila samo djelomično.
Hodam...skitam...fotkam, probaj, zaista nije komplicirano. :-)
Amaterka, da, baš je sezonska. :-)
12.11.2013. (18:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalorijski restoran... - joj, obožavam pečene kestene! Ali ovo je pokušaj sređivanja više muha jednim udarcem: daš djeci (i mužu) večeru, pa idući dan užinu za školu, pa eventualno (ako nešto ostane) još prekidući dan doručak. :-p
13.11.2013. (11:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nismo "kestenjavo" područje, zanima me hoću li pogriješiti ako umjesto kestea stavim mljevene bademe ili orahe? Mislim da bi bilo u redu, a ti? Lipi pozdrav:)))
13.11.2013. (12:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Malo ti malo ja, ne znam što bih ti rekla... Kesten-pire je drugačije konzistencije, za razliku od mljevenih badema, koji su brašnasti, kesten-pire je više kašast. Zaista se ne bih usudila pretpostaviti kako bi to ispalo. (Pretpostavljam da ne bi loše, pogotovo s prženim mljevenim lješnjacima, ali nisam sigurna.)
13.11.2013. (15:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I gle.... definitivno sada ću morati dignuti svoje dupe i skoknuti po nešto vruće i čokoladno :) inače sam tasmanijska zvijer u kuhinji što se tiče kolača - i pravljenje slastica ostavljam ljudima kojima to znaju raditi :) kao tebi :)
Lijep pozdrav :)
24.11.2013. (09:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Odsutnost matične ploče
Bojim se, ako i nema previše čokolade, kalorija sigurno ima. :)))
11.11.2013. (22:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Sad bih pokoju smazala :-)).
12.11.2013. (03:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brigita3
Ovo sa cokoladom je izvrsna ideja. Zanima me da li se pretvori u tecno stanje (tada bi imao nesto od onih cokoladnih tortica mmmmm).
12.11.2013. (08:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hodam...skitam...fotkam :)
izgleda stvarno privlacno, a cak se ne cini toliko tesko za napraviti kako sam uvijek mislila...nazalost, jos ih nikada nisam sama pravila, ali mislim da je vrijeme za isprobati :) hvala za recept:)
12.11.2013. (10:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
amaterka
Prava jesenska poslastica :)
12.11.2013. (16:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Odsutnost matične ploče, u pravu si, riječ je o kalorijskoj bombi.
Zlica, :-)
Brigita - ovisi o tome kakvu čokoladu staviš. Ako upotrijebiš običnu mliječnu (ili bijelu), skroz će se otopiti. Ja sam stavila čokoladu za kuhanje, koja je nešto tvrđa, pa se otopila samo djelomično.
Hodam...skitam...fotkam, probaj, zaista nije komplicirano. :-)
Amaterka, da, baš je sezonska. :-)
12.11.2013. (18:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
tko zna,zna..
13.11.2013. (08:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Super je ovo, ali kako volim pojednostavljivati baš razmišljam da ispečem kestene ;)
13.11.2013. (09:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Euro - hvala! :-)
Kalorijski restoran... - joj, obožavam pečene kestene! Ali ovo je pokušaj sređivanja više muha jednim udarcem: daš djeci (i mužu) večeru, pa idući dan užinu za školu, pa eventualno (ako nešto ostane) još prekidući dan doručak. :-p
13.11.2013. (11:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Nismo "kestenjavo" područje, zanima me hoću li pogriješiti ako
umjesto kestea stavim mljevene bademe ili orahe? Mislim da
bi bilo u redu, a ti? Lipi pozdrav:)))
13.11.2013. (12:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Malo ti malo ja, ne znam što bih ti rekla... Kesten-pire je drugačije konzistencije, za razliku od mljevenih badema, koji su brašnasti, kesten-pire je više kašast. Zaista se ne bih usudila pretpostaviti kako bi to ispalo. (Pretpostavljam da ne bi loše, pogotovo s prženim mljevenim lješnjacima, ali nisam sigurna.)
13.11.2013. (15:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Mogla bi mi poslati jedno dva, da procijenim :)
Ovako izgledaju sjajno!
Čestitam ti fotoblog!
13.11.2013. (15:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Angie
Hehe.. odlično, moj brat je ljubitelj mafina, ali do sada su mu nešto loše ispadali, možda da ga ja iznenadim :D
13.11.2013. (15:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Valcer
Čestitam ti izdvojeni komentar!
14.11.2013. (07:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
izgleda po svemu dobitna kombinacija :D
14.11.2013. (08:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
Uf, ti nemaš duše.:)) Čestitke na komentaru, ono tamo doli e.:))
14.11.2013. (18:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
čokolade nikad dosta
16.11.2013. (08:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepa poslastica, sviđa mi se kombinacija kestena i čokolade.
19.11.2013. (13:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Fake Diamonds
yummy!! ovo izgleda preefino :D
22.11.2013. (21:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
(wo)man's world
Cijelu večer razmišljam o čokoladi.
I gle.... definitivno sada ću morati dignuti svoje dupe i skoknuti po nešto vruće i čokoladno :) inače sam tasmanijska zvijer u kuhinji što se tiče kolača - i pravljenje slastica ostavljam ljudima kojima to znaju raditi :) kao tebi :)
Lijep pozdrav :)
24.11.2013. (09:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...