Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Annaboni

    Oduševila si me !

    Ti si žena s mudima i rado bih s tobom kavu popila.

    avatar

    28.10.2013. (21:27)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    prvo potpisujem rečenicu iz naslova, a onda svaku nakon nje - ja poznajem i muškarce zabavne, uviđavne i zainteresirane i za nešto drugo osim sebe, ali ti su u manjini u odnosu na one koji se furaju na Ivu Sanadera, bahati baje koji samo o sebi znaju pričati :)

    avatar

    29.10.2013. (07:13)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Fenomenalan post! Hvala lepo! :)))

    avatar

    29.10.2013. (10:41)    -   -   -   -  

  • metamorfoza

    joj draga, baš si me dirnula ovaj put..zadnja rečenica pogotovo

    avatar

    29.10.2013. (10:48)    -   -   -   -  

  • mrcina

    Najvažnije je iskazat interes za ženu. Onda ona poludi i fatalno se zaljubi.

    avatar

    29.10.2013. (10:49)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Eh, da nam je onda bila ova pamet....

    avatar

    29.10.2013. (11:25)    -   -   -   -  

  • vrageczg

    Uvijek je potrebno dvoje u svemu. Svatko ima svoju istinu i najčešće niti jedna strana nije bez grijeha, tako da i tvoj tekst primam sa rezervom jer uvijek postoji i druga strana istine. Jedino mi je žao što se svi uvijek nadjemo u istoj poziciji, pogledom unazad iz sadašnje perspektive i saznanju koliko bismo boljih odluka donijeli da imamo sadašnje životno iskustvo. Hebi ga. Najbolji savjet koji bih dao svojoj prijateljici ili prijatelju , ( mada ni ja nemam neku bajnu situaciju) je da nečem budućem pristupiš bez predrasuda, i unaprijed konstruiranih situacija i razloga. što bi rekli " free your mind" :-) Pristupi otvoreno, ne sudi ako ne želiš da i tebi sude, a ako ništa drugo , iskustvo nam je dalo sposobnost da budemo sebični, iskreni prema sebi i kad za nekog dobiješ osjećaj da nije to to, poslušaj se i odi dalje, naj sudit i objašnjavat sebi i drugima zakaj on/ona nije dobar. Mozda je za nekog najbolji na svijetu ali tebi ne paše i bok.

    avatar

    29.10.2013. (11:37)    -   -   -   -  

  • Seek Another Land

    Pusti, dobro je ispalo. Mislim to što ste davno prekinuli...
    Život se ponekad baš pravo poigra s nama. Tako je meni, samohranoj, podmetnuo za najboljeg frenda tipa koji je ostavio bivšim ženama svu svoju djecu (preko nekoliko)... dobre to budu diskusije, ponekad i tanjuri lete. A nismo ni u vezi, ni u braku... A najdraže mi je dignut ga na foru svako malo s onim dobrim starim pitanjem na koje svi znamo odgovor:
    Što je najviše što otac može učiniti za svoje dijete?

    avatar

    29.10.2013. (12:30)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja ti radim s muškima.. reklo bi se sad već - cijeli život. nisi daleko od istine.

    avatar

    29.10.2013. (16:43)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Ma ne znam. Mislim da smo svi nekak isti. Negdje su žene kak ne bi trebalo, negdje muškarci. Ono što kod nas još uvijek zgražava je da ljudi ne mogu ostati do smrti zajedno, a da ih prijatelji ne oblajavaju. Obavezno će jednog vrijeđati, drugog u nebesa dizati, a pravu istinu znaju samo oni koji se rastaju ili nastave živjeti u stalnoj iritantnoj napetosti bez ljubavi, bez osjećaja, vezani samo dugovima i materijalnom ovisnošću. Ti bivši ne mogu i uglavnom nisu bingo koji se nakon loma dogodi, a ako se dogodi tada čak i novine o tome pišu. Čestitam na lijepom odgoju sina.

    avatar

    29.10.2013. (16:53)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Što se tiče o vezi sa bivšim mislim da je sveže kuvano mlijeko bolje od podgrijanog :))
    Muškarci ne pričaju o sebi zato što nemaju druge teme, oni su sigurni da su pametniji, sposobniji, vredniji, odgovorniji, od svake žene:))

    avatar

    30.10.2013. (09:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...