Komentari

mihaeru-gurubici.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Ane

    O, moj dragi Bože, preokrutno prema mladosti !

    avatar

    29.10.2013. (22:22)    -   -   -   -  

  • faq

    Morat cu te redovitije citati jer tvoj blog je usitinu jean od najboljih koje sam imala priliku citati. Svidja mi se nacin na koji pises, i svidja mi se karakter osobe koja stoji iza izrecenog.
    Odlicno prikazana slika zivota u zrvnju kapitalizma. Izuzetno mi je drago da to pises, tako da ljudi ipak imaju priliku zatomiti iluziju o raskosnom zivotu na zapadu.

    avatar

    04.11.2013. (00:05)    -   -   -   -  

  • faq

    Znaci volis jazz, imas jos jedan veliki plus kod mene.
    Neznam dali ti je poznato ali amerikancima (onim bjelim) su otkrili jazz evropljani i istocnjaci. I jos uvijek susretnem na raznim forumima amerikance u poodmaklim godinama koji otkrivaju jazz pod utjecajem nas preko bare.

    avatar

    04.11.2013. (00:22)    -   -   -   -  

  • Mihaeru

    @Ane: Okrutno je to što mladi uglavnom ne znaju da je baš toliki stres karakteristika Japana, i misle da nemaju kuda drugdje.

    @faq. hajde da se nekom sviđa moj karakter a ne samo lijepe oči ^_^. Pokušat ću zadržati kvalitetu i kontinuitet, makar je sad to pomalo teže (pritisci na poslu). Kad sam već dobro zabrazdio u pisanje bloga, požalio sam što to nisam napravio prilikom prvog boravka u inozemstvu (Francuska). Tamo je isto bilo pljusaka realnosti, ali su svi bili otvoreno svjesni toga i baš zato je bilo puno ugodnije.
    Volim jazz, no sasvim sam neuk. Ironično, prvi put sam dobar jazz čuo u Tokiju prije ovog projekta. Sad, iako sam tu, strvinarim po youtubeu. (pun not intended).

    avatar

    08.11.2013. (11:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...