Komentari

skbrda.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • LEQUIPE

    Teniski stadion ŠRCB - brda 450 žednih gledatelja - žednih Virozine krvi. Bonaca je u ne baš zanimljivom meču rutinski pomeo Virozu sa 6-3 i 6-2 Po mišljenju uglednih stručnjaka presudilo je ogromno iskustvo kapetana Bonace. Evo i izjava aktera
    B - nabavio sam profesionalni reket i šanse Viroze da me dobije su iste kao i crvu na udici da preživi
    V - rezultat uopće nije objektivan jer sam imao stomačnih problema uoći meča. Naime kupio sam na akciji u Plodinama buncek kojem je istekao rok valjanosti tako da je moje udarce ometalo učestalo ispuštanje vjetrova

    avatar

    28.10.2013. (10:50)    -   -   -   -  

  • GLOBALNO ZATOPLIJENJE

    Kako bi zavarao trag svojim pratiteljima Ninosav odluči M.-a skenuti s uobičajene rute prema Ognjenoj zemlji. Umjesto da krene najbržom rutom preko Frankfurta za Buenos Aires on se odluči poslati M-a obratnom rutom Zagreb-Istanbul-Sydney-Santiago de Chile.
    Kad je sletio u Santiago u 2:10 sati po lokalnom vremenu M. se javi svom doušniku kodnog naziva Federisco de la Gouz, isporučitelju specijalne opreme. Njegovo ime zavaralo bi mnoge. Federisco je bio čovjek neizmjernog talenta, ali i još neizmjernijeg ega. Nakon što isporuči M.-u uputi ga na stoljećima neistraženi prolaz preko pustinje Atacama prema Ognjenoj zemlji. Atacama je slovila kao najsurovija pustinja na planetu gdje suvremenom meteo-tehikom nije zadnjih 50 godina zabilježena kap kiše. Žega, nesnosna vrućina, ispucale usne, preispitivanje vlastite savjesti – sve to su bile prijetne za našeg M-a, ali on odlučno krene dalje. Putem je mislio kako su ga Brđani nasamarili i tko zna kako podmetnuli njegovom šefu krivi plan puta. Sjetio se djetinjstva, igre u pječaniku sa malim Zlajom. Kad je već bio na izmaku snaga ugleda jezero – međutim to je bila fatamorgana – pred očima mu se pojavi Mate Škopjanac i on padne u nesvjest.
    Odjednom nađe se u Ognjenoj zemlji.Temperature ispod -50 C šibahu njegovo nevino tijelo, a u daljini začuje lavež divljih zvijeri. Ništa mu nije bilo jasno kako je tamo dospio. Bio je izbezumljen i zaboravi šta treba tražiti.
    Trzne se iz sna i probudi se u svom toplom stanu u Zagrebu.
    Pomisli – nikad više..

    avatar

    28.10.2013. (20:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...