Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Uskok

    Što će sada imati za reći Spasoje o dogovoru Tuđmana sa Miloševićem?
    Kaže Karađžić Martinoviću da će to bre da pregaze za 10 dana I to sa svim raspoloživim sredstvima. Na žalost za Spasoju I slične to se nije dogodilo, pa I danas rovare protiv Hrvatske. U ovome transkriptu je zanimljivo koji je to bio policajac u policijskoj postaji Metković, koji je bio tako ljubazan sa pukovnikom Martinovićem?Taj nije sigurno više policajac, jer je unaprijeđen za svoj dobro odrađivan posao.

    avatar

    17.10.2013. (02:19)    -   -   -   -  

  • YEEE

    MIJICU SE RUKA POZLATILA, ma me interesira kako je psihijatar karadzic ,ratni zlocinac,slobodno seta ,,po DALMACIJI ,POD IMENOM DR DABINOVICA,kao doktor ,dok su ga trazili po cilon svitu priko interpola kao ratnog zlocinca,JE LI HRVATSKA POLICIJA TOLIKO NESPOSOBNA ,DA NA PRELAZIMA U HRVATSKU NIJE MOGLA PRIPOZNAT DA TO NIJE DABINOVIC NEGO ZLOCINAC KARADZIC ,I KO MU JE POMAGA U HRVATSKON ,

    avatar

    17.10.2013. (02:53)    -   -   -   -  

  • YEEE

    Ja san falija gori jer san zaboravija kako se bestija karadzic lazno zva ,a ti si u pravu ,dabic sime mu se unistilo koliko zla je napravija i familija unistija ,

    avatar

    17.10.2013. (04:07)    -   -   -   -  

  • Branitelj

    Ovako se branila Hrvatska a ne iz fotelje.

    avatar

    17.10.2013. (06:31)    -   -   -   -  

  • realnost

    Musliman po nacijonalnosti????? Nabijem te nepismena!

    avatar

    17.10.2013. (15:52)    -   -   -   -  

  • Kroatistika

    Jedini nabijen i nepismen si ti "realnost". Ne piše se "nacijonalnost" nego nacionalnost. Dakle bez "j" kao "jebem te u usta". Sad bi ti Zdravko Mamić poručio još i "zmazan si i smrdiš"

    avatar

    17.10.2013. (20:26)    -   -   -   -  

  • Branitelj

    Svaka čast Tebi Kroatistika i ja sam mislio isto samo bih to malo ipak uvio u celofan pa bih se malo "opreznije" izrazio, ali takvi primitivci razumiju samo svoj jezik. Na kraju, urednik nije sam formulirao objavljeni tekst nego ga je u tom dijelu vjerojatno samo prepisao u njegovom izvornom obliku iz dokumenta o tom događaju.

    avatar

    17.10.2013. (20:35)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Ne znam u čemu je problem glede nacionalnosti "Musliman".
    Urednik jest formirao tekst dijelom copy paste metodom, doduše ne iz službenih dokumenata, već iz teksta osobe koja je oženila kćerku Enesa Aletića kada je taj zet Aletića tražio informacije.
    Ako je problem u tome da li je Musliman nacionalnost, onda navodim da je 1991. godine to bila službeno nacionalnost, kako u Jugoslaviji, tako i u BiH.
    Realnost i Kroatistika - svako daljnje međusobno vrijeđanje će se brisati.

    avatar

    18.10.2013. (09:08)    -   -   -   -  

  • HOS

    Pružiti službenu informaciju o smrti ČOVJEKA je moralno i obaveza svakog normalnog čovjeka a policajca poglavito. U svim se ratovima razgovaralo, pregovaralo, razmjenjivalo mrtve, ranjenike i zarobljenike.

    avatar

    18.10.2013. (11:41)    -   -   -   -  

  • TIF

    nema sta policajac davati obavijsti preko telefona koje se tiču događanja na području koje pokriva postaja, i to još za vrijeme ratnih događanja, to može samo policijska uprava ili ravnateljstvo, i to je bilo prije tako a i danas. Tu nema moralnih obaveza , radi se o pravilima službe koje moras poštivat, jer policija je ustrojena hijerarhijski piramidalno a ne horizontalno.

    avatar

    18.10.2013. (12:02)    -   -   -   -  

  • mtk

    pitanje uredniku je li bija kalasnjikov ili Šmajser MP40

    avatar

    18.10.2013. (18:59)    -   -   -   -  

  • Uskok

    Kako je lijepo znati da je policija u Metkoviću davala informacije srpskom vazduhoplovstvu I sada neki za to prigovaraju na tu humanu gestu.. Pa tako to rade kulturni ljudi. Tako je postupio I hrvatski predsjenik kada su mu prijatelji u Beogradu prigovorili da u udžbenicima povjesti Hrvatske Srbi su opisani kao agresori, pa je Josipović požurio I poslao sve udžbenike kolegi Nikoliću na uvid. Za taj posao je bio određen Ministar Jovanović. Ovdje se naj bolje isčitava tko je tu gazda a tko sluga. A kada se radi o pogibiji pilota, onda treba reći da dva pilota nisu došla napadati nego samo izvidjeti a za napad su bili određeni drugi. Prema tome Inesa nije trebalo srušiti nego mu zaželjeti sretan povratak u svoju bazu.

    avatar

    08.11.2013. (07:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...