Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • borivoj

  “KAD UJUTRO USTANETE, ZAHVALITE SE, ZA JUTARNJU SVJETLOST, ZA SVOJ ZIVOT I SNAGU. ZAHVALITE SE ZA SVOJU HRANU I RADOST ZIVLJENJA. AKO NE VIDITE NI JEDNOGA RAZLOGA ZA ZAHVALU, SA VAMA NESTO NIJE U REDU…” Tecumseh Shawnee

  avatar

  16.10.2013. (08:38)    -   -   -   -  

 • borivoj

  14.listopad 2013

  Morate se odreći vezanosti, mržnje i ega. Upravo te kvalitete vezanosti i ega su one koje uzrokuju kaos u osobi i bacaju je u blato iluzije. Ego vodi ka hvalisavom i jakom egu.......

  avatar

  16.10.2013. (08:39)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Trputac - melem za kožu i zaštitnik pluća

  beta glukanTrputac (lat. Plantago) je rasprostranjen i lako prepoznatljiv rod livadskih biljaka.

  Postoji preko 200 vrsta trputca, a najpoznatije su širokolisni i uskolisni trputac.

  U narodu ga nazivaju bokvica, bukvica, konjsko rebro, krepotec, muška bokvica i trpotec.

  U Kini se koristio još 3000 godina prije Krista za liječenje mnogih oboljenja.

  Sebastian Kneipp je za trputac izjavio da će rana, ako se na nju nanese sok trputca, zacijeliti kao da je šivana zlatnim koncem.

  Pročitajte više

  Radiestezija - kako se zaštititi od štetnih zračenja

  imageRadiestezija nije paranormalna ili parapsihološka sposobnost za otkrivanje zračenja u prostoru i ljudskom organizmu.

  Zapravo je to sposobnost osobe da uz pomoć jednostavnih pomagala zabilježi određena događanja koja su izvan mogućnosti vidljivog opažanja.

  Prvi pisani tragovi o primjeni radiestezije datiraju iz 2590.g. prije Krista, a odnose se na izgradnju "zdravih" nastambi u drevnoj Kini, prvenstveno carskih palača.

  Radiesteziju su primjenjivali Kelti, Etruščani, Medijci.

  Rimljani su ju koristili da bi pronašli pitku i termalnu vodu, pogodna mjesta za izgradnju hramova, svetišta i "zdravih" nastambi.

  Pročitajte više

  Podignite vaš imunitet na novu razinu uz pomoć beta-glukana iz divlje sibirske čage

  image
  Divlja čaga ili "božji dar" čovjeku, kako joj vole tepati sibirski domoroci u čijoj je medicini prisutna već stoljećima, raste u sibirskom šumama.

  Vjernost u svakodnevnoj konzumaciji čaga nagrađuje dobrim zdravljem i snažnim imunitetom.

  Iima bezbroj biološki aktivnih tvari, uključujući i beta-glukan, koji je čine snažnim antioksidansom i imunostimulatorom.

  Sibirska čaga nosi iscjeliteljsku informaciju u svaku stanicu, pojačavajući linije obrane protiv virusa i bakterija, i to već na prvoj liniji fronta.

  Samo divlja čaga koja raste u surovim klimatskim uvjetima ima vlastitu inteligenciju kojom bira stablo domaćina (breze) na koje će se smjestiti i dijeliti suživot tisućama godina a da ga pri tome ne naškodi.

  Gljiva pri tome crpi iz breze široki spektar biološki aktivnih tvari, vitamina, minerala, polisaharida, ali ju istovremeno štiti od napada štetnika i raznih nametnika.

  Pročitajte više


  Ponovno dostupno u Alternativa Webshopu

  Ayurvedske paste za zube bez fluora na bazi ljekovitog bilja

  pasta neem

  pasta klinčić

  pasta bosiljak
  WWW: alternativa-za-vas.com
  FORUM : alternativa-forum.com
  STORE : alternativa-webshop.com
  EMAIL: kontakt@alternativa-za-vas.com
  TEL: +385 (33) 731-922 MOB: +385 (0) 99-640-7446
  google+ Facebook Facebook
  Copyright © 2013 Alternativa za Vas.

  avatar

  16.10.2013. (08:39)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Podari malico otrokom, ki si je ne morejo privoščiti

  podariMalico je dobrodelni projekt, ki je namenjen učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Minimalno nakazilo je 2,42 € (povprečna cena 1 šolske malice oz. kosila). Sredstva v celoti namenimo šolam, mi pa krijemo vse administrativne stroške projekta.

  Zbrana sredstva šola vodi pod računom šolskega sklada na posebnem kontu. Sredstva, ki jih donirate, so namenjena prvotno otrokom za malice oz. kosila, ko pa šola to pokrije, se odloči, za kaj bo namenila presežek sredstev. Na primer: šolske potrebščine, obvezne ekskurzije, ki si jih otroci, ki živijo v težkih materialnih razmerah, ne morejo privoščiti.

  Izberite šolo, ki ji želite donirati sredstva ali pa nakažite na skupen račun in bomo sredstva razporedili na šole, kjer bo primanjkovalo največ sredstev za malice.

  Več >>>

  Uredništvo Pozitivk: Aleš, Igor, Tomaž, Gape

  SONČNA pošta

  avatar

  16.10.2013. (08:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...